تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی

آپلود سنتر طراحی آواتار بازيهای آنلاين گزارش به ناظران
بازگشت   تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی > هنر > فیلم و سینما > اخبار سينما و تئاتر > اخبار سینمای ایران

آگهی ها

تبلیغات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین هنرپیشه از نظر شما؟؟
فردین 3 37.50%
بهروز وثوقی 2 25.00%
ناصر ملک مطیعی 0 0%
عزت الله انتظامی 1 12.50%
علی نصیریان 0 0%
پرویز پرستویی 1 12.50%
خسرو شکیبایی 1 12.50%
ایرج قادری 0 0%
ایرج راد 0 0%
داریوش ارجمند 0 0%
رای دهنده: 8. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید

پاسخ

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک نحوه نمایش

عطاران و رضويان در حنا‌بندان همبازي مي‌شوند
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
dj_mahdi dj_mahdi آفلاین است
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

نام: مهدي
جنسيت: مرد
شغل: دانشجو
سپاس: 453
از این کاربر 1,128 بار در 544 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 3 بار در 3 پست اعتراض شده
چوب: 19,550
ارسال پیغام Yahoo به dj_mahdi
Smile عطاران و رضويان در حنا‌بندان همبازي مي‌شوند

پس از فيلم موفق كلاهي‌ براي باران، رضا عطاران همبازي جواد رضويان در فيلم حنا‌بندان(قدرت‌الله صلح‌ميرزايي) مي‌شود.
سيدمحسن وزيري تهيه‌كننده سينما در گفت‌و‌گو با خبرنگار سينمايي فارس، در مورد «حنابندان» گفت: بازي «جواد رضويان» در فيلم «حنابندان» به كارگرداني «قدرت‌الله صلح‌ميرزايي» قطعي شده است و منتظريم تا «رضا عطاران» پس از پايان بازي خود در «نشاني» به تهران بيايد تا قرارداد بازي دراين فيلم را با او منعقد كنيم.
وي افزود: فيلمبرداري «حنابندان» را قرار است همزمان با عيد سعيد فطر (دهه پاياني مهرماه) در تهران آغاز كنيم و از گروه سازنده فيلم‌هاي اخيرمان (كلاهي براي باران و شاخه‌گلي براي عروس) در اين فيلم استفاده خواهيم كرد.
فيلمنامه «حنابندان» را فريدون فرهودي به نگارش درآورده كه يك طنز اجتماعي است.
پروانه ساخت «حنابندان» در حالي اوائل مرداد از سوي شوراي صدور پروانه فيلم‌سازي 35 ميلي‌متري صادر شده كه فيلم قبلي «صلح ميرزايي» (هدف اصلي) هنوز به نمايش عمومي درنيامده است.
«وزيري» و‌ «صلح‌ميرزايي» سه سال پيش فيلم موفق «شاخه‌گلي براي عروس» را با همكاري يكديگر توليد كردند كه به مخاطب جالب توجهي در اكران نوروز 84 دست يافت و موفق شد در مقام پنجم پرمخاطب‌ترين فيلم سال قرار گيرد.
«عطاران» قبل از «حنابندان» در فيلم «قرنطينه»(منوچهر هادي) ايفاي نقش خواهد كرد. «جواد رضويان» نيز قبل از آغاز ماه مبارك رمضان درگير بازي در مجموعه تلويزيوني «چارخونه» خواهد بود.
تبلیغات

شوخي كمال تبريزي و رضا كيانيان با دولتمردان
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

شوخي كمال تبريزي و رضا كيانيان با دولتمردان

كمال تبريزي به زودي مستندي طنز را با حضور رضا كيانيان (به عنوان مجري) در سيما فيلم كليد مي‌زند كه طي آن دولتمردان با زبان طنز به نقد كشيده مي‌شوند.
به نقل از سايت خبري سيمافيلم، اين كارگردان قرار است مستند با ما شوخي نكنيد را به تهيه كنندگي محمدرضا تخت كشيان بسازد.
جالب است بدانيد كه تبريزي پيشتر از اين مي خواست فيلمي تلويزيوني با نام «شمركجاست؟» را بر اساس نوشته اي از سيد حسن مهدوي فر در سيما فيلم كارگرداني كند كه به گفته محمدرضا تخت كشيان هنوز متن فيلمنامه مورد توافق تبريزي قرار نگرفته و نياز به بازنويسي و بازنگري دارد.
با اين حساب، كمال تبريزي با فراغ بال مي تواند قبل از به نتيجه رسيدن فيلمنامه «شمركجاست؟» اين بار به طور جدي و مستند به حوزه مورد علاقه خود يعني طنز بپردازد.
قرار است در «با ما شوخي نكنيد» به روحيه نقد ناپذيري اقشار مختلف جامعه و به خصوص مسؤولان در رده هاي مختلف پرداخته شود، به نحوي كه تمركز اصلي برشوخ طبعي ايرانيان و گرايش و علاقه آنان به بيان نظرات منتقدانه خود در قالب طنز و گرفتن تلخي آن با مضموني شيرين و مؤثر باشد.
تا كنون حضور محمدرضا سكوت به عنوان تصويربردار، مازيار شيخ محبوبي صدابردار، حميدرضا چاركچيان دستيار اول كارگردان وبرنامه ريز، حسين هاديان‌فر مدير توليد و رضا كيانيان به عنوان مصاحبه گر در اين پروژه قطعي شده است.
به گفته تخت كشيان در صورت انجام مراحل اوليه كار، و به نتيجه رسيدن قرارهاي ملاقات با مسئولان، گروه تا 20 مهرماه وارد مرحله توليد خواهد شد. با توجه به رايزني‌هاي در حال انجام، به نظر مي‌رسد ساخت اين مستند حدود 8 ماه به طول انجامد.
اين در حالي است كه محمدرضا تخت كشيان هم اكنون در حال تهيه سريال «كلاه پهلوي» به كارگرداني ضياءالدين دري است كه تا يك سال آينده نيز ادامه خواهد داشت.

يادي از فردين سلطان قلبها
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile يادي از فردين سلطان قلبها

يكي از هنرمنداني كه با وجود اينكه مدتها از توليد آخرين فيلمشمي گذرد همچنان در دل مردم جاي دارد شادروانمحمد علي فردين است. كسي كه شهرتش ازسينما آغاز نشد بلكه مدال نقره المپيك(كشتي) نخستين باراو را بر سكوي شهرت برد.
فردين در سال 38 نخستين فيلم خود را با عنوان دوقلوها (چشمه آب حيات) بازي كرد.او در فيلمهاي گنج قارون و سلطان قلبها شهرت و محبوبيت بسياري بدست آورد.قدرت فردين در بازيگري قابل توصيف نيست.نقش او در فيلمهاش هميشه ارتباط مستقيم با مردم دارد.او در فيلمهايش نامهاي عاميانه دارد و خانه وغذايش بسيار ساده است وغالبا فقير است.درونمايه طنز در شخصيت او، او را هر چه بيشتر در ميان مردم محبوب كرد

او در فيلمهاي زيادي با ظهوري همبازي بود.فردين علاوه بر بازيگري در زمينه كارگرداني(عشق وانتقام،گرگهاي گرسنه،سلطان قلبها،قرار بزرگ و...)،نويسندگي (عشق وانتقام،سلطان قلبها و...) ،مشاور فيلمنامه وتدوينگر نيز فعاليت نمود.فردين در سال 1361 آخرين فيلمش با عنوان برزخي ها را بازي كرد وازآن به بعد اجازه بازيگري را از او گرفتند، با اين وجود او حاضر به ترك كشور نشد.فردين در دوره اوج موجب به وجود آمدن يك سبك به نام سبك فرديني شد كه طرفداران بسياري داشت
سرانجام فردين در فروردين ماه سال 1379 چشم از جهان فروبست و در ميان سيل هنرمندان وهنردوستان وبا يك تشييع جنازه بي سابقه در قطعه هنرمندان بهشت زهراي تهران به خاك سپرده شد.اما بي شك فردين در دل ملت ايران تا سالها زنده خواهد

تهيه كننده ايراني به دنبال حضور يانگوم در سريالي تلويزيوني
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile تهيه كننده ايراني به دنبال حضور يانگوم در سريالي تلويزيوني

<STRONG><FONT size=4>يكي از تهيه كنندگان سينما و تلويزيون ايران اين روزها به شدت پي‌گير حضور « لي يونگ آئي<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 15pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'B Mitra'; mso-bidi-language: FA">» بازيگر نقش يانگوم در سريال جواهري در قصر براي حضور در سريالي تلويزيوني است.

اسرار زندگي مهران مديري
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile اسرار زندگي مهران مديري

در دبيرستان دلگشاي تهران تحصيل كرده است.
*دوران مدرسه شاگرد خوبي بود
*برادر بزرگترش در ادبيات و موسيقي فعال است و در ايران زندگي مي كند.
*دو برادر ديگرش سالهاست ساكن سوئد هستند.
*دروس زيست شناسي و ادبياتش فوق العاده خوب بودند.
*گاهي معلم ادبياتش كلاس را در اختيار او مي گذاشت و مي رفت.

*سال 1340 متولد شد.
*محل تولدش ميدان بروجردي واقع در سر آسياب دولاب تهران است.
*در خانوادهاي متوسط به دنيا آمد.
*در كودكي بسيار دمدمي مزاج بود.
*يكي از آرزوهايش اين بود كه زيست شناس شود.
*بر عكس ساخته هايش بيشتر يه آثار جدي در فيلم سازي علاقه دارد.
*شروع كار طنز وي بسيار اتفاقي بود و علي عمراني در واقع پيشنهاد همكاري
در نوروز 72 را به او مي دهد.
*سال 1362 در نمايش هملت بازي كرد.
*در يك مجموعه تلويزيوني با خانم ثريا قاسمي كار كرده است.
*چند كار مذهبي د ر تلويزيون انجام داده بود.
*سال 65 وارد دانشگاه مي شود ولي تحصيل را نيمه كاره رها مي كند.
*در دوران سربازي عازم جبهه شده و در عمليات هاي مرصاد و حلبچه هم جنگيده است.
*او مي خواست نقاش شود ولي استعدادش را نداشت.
*از صداي خودش لذت مي برد.
*معتقد است بيش از انكه شاد باشد آدم غمگيني است.
*علاقه مند به كارگرداني سينما است.
*از شلوغي به سرعت خسته مي شود.
*از ويژگي هاي بازيگري اش مستقيم به دوربين خيره شدن است.
*داراي دو فرزند است.
*معتقد است كه شهرت سرطان است.
*پرواز شب اولين جرقه كارگرداني او در كار طنز است.
*با كارگرداني و بازي در ساعت خوش معروف شد.
*متاسفانه حواشي ساعت خوش باعث شد تا سه سال ممنوع الفعاليت شود.
*قرار بود در دو فيلم مسعود كيميايي با عناوين «ضيافت»و«سلطان»
بازي كند كه به علت ممنوع الفعاليت بودن ميسر نشد.
*با جنگ نوروز دوباره به تلويزيون بازگشت.
*اولين كنسرت رسمي وي در بهمن ماه 1383 در تهران اجرا شد.
*سال 83 برنده جايزه طوطي طلايي بهترين بازيگر براي نمايش «خرگوش»
شد.
*سال 84 بهترين كارگردان طنز از سوي شبكه 3 انتخاب شد.
*سال 82 براي فيلم سينمايي «همنفس»آواز خواند.
*به تازگي خواننده تيتراژ مجموعه هاي خودش است
*انتخاب تصنيف قديمي مجموعه باغ مظفر را به علت علاقه اش به««شجريان»»
انجام داد كه پيشتر اين تصنيف را اجرا كرده بود.

جالب است بدانيد كه شقايق دهقان سر صحنه پاورچين با مهراب قاسم خاني
آشنا شد و با هم ازدواج كردند. در حال حاضر صاحب دختري كوچك به نام
نيروانا مي باشد. مهراب قاسم خاني از جمله نويسندگان مجموعه طنز هاي مديري است.
منبع : سايت ترانه ها

شكايت بهرام رادان از پخش كننده شايعه ازدواجش
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile شكايت بهرام رادان از پخش كننده شايعه ازدواجش

سينماي ما نوشت : روز گذشته رهگذران روي كيوسك‌هاي مطبوعاتي تيتر درشتي ديدند كه از ازدواج بهرام رادان خبر مي‌داد. عليرضا باذل ( مدير برنامه بهرام رادان ) در اين رابطه به خبرنگار سينماي ما گفت : « من خودم چون در مطبوعات كار كرده ام ٬ در طول اين ۸ سال بار ها و بار ها در برابر اين خبرها جلوي بهرام رادان را گرفته ام و نگذاشتم از هيچ روزنامه و يا مجله اي شكايت كند .
اما مدتي پيش بهرام به من گفت : « عليرضا اين بار هر روزنامه يا مجله اي مطلب دروغ در باره ي من چاپ كند من خودم از آن مجله شكايت مي كنم ٬ حال مي خواهد شهرام زماني باشد يا امير قادري ٬ مي خواهد خانواده سبز باشد يا مجله فيلم . » كه متاسفانه شهرام زماني شخصي است كه بهرام رادان براي اولين بار مي خواهد از او شكايت كند .
روزنامه تلاش اگر چه سطح اخبار بالايي نداشت اما هيچ گاه مطلب دروغ نمي نوشت . نكته قابل توجه اين است كه خبر ازدواج بهرام رادان حدود ۲ ماه پيش در وب سايت رسمي خودش تكذيب شد . حال متن شكايت نامه بهرام رادان هم تنظيم شده و از امروز مراحل قانوني خودش را طي مي كند . »

پرويز پرستويي در پاداش كمال تبريزي
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile پرويز پرستويي در پاداش كمال تبريزي

پرويز پرستويي براي بازي در فيلم جديد كمال تبريزي با نام "پاداش" با تهيه‌كننده اين فيلم به توافق اوليه رسيد.

مهدي كريمي در گفتگو با خبرنگار مهر در توضيح بيشتر اين خبر گفت: "با پرويز پرستويي براي حضور در فيلم "پاداش" مذاكره كرده ايم و توافقات اوليه نيز حاصل شده؛ اما هنوز قراردادي بين طرفين به امضاء نرسيده است." تهيه‌كننده فيلم جديد تبريزي در پايان از آغاز فيلمبرداري "پاداش" در فصل پائيز خبر داد. گفته مي شود پرستويي براي بازي در فيلم "دعوت" ابراهيم حاتمي كيا نيز صحبت هايي با محمد پيرهادي تهيه كننده پروژه داشته و به توافقاتي نيز رسيده است.

رضا رويگري :نقش منفي را ترجيح مي‌دهم
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Wink رضا رويگري :نقش منفي را ترجيح مي‌دهم

با او در يكي از رستوران‌هاي بين‌راهي لشگرك، هنگام فيلمبرداري در يكي از صحنه‌هاي فيلم سينمايي شكرتلخ قرار گذاشتم. در نيمه تابستان و در اوج گرما مجبور به پوشيدن پالتوي بلند سياه‌رنگي بود. با رضا رويگري يكي از بازيگران جوان محله بهداشت، سريال محبوب سال ۶۳ به گفت‌وگو نشستيم كه از نظرتان مي‌گذرد. مصاحبه اعتماد ملي با اين هنرپيشه خوب ايران زمين را بخوانيد:

● براي اولين بار چگونه وارد صحنه بازيگري شديد؟ ‌
به خاطر صدايي كه داشتم يكي از هم‌محلي‌هايم مرا براي بازي در نمايش بسيار زيبا و قوي خانم خجسته‌كيا به نام عبادتي بر مصيبت حسين‌بن منصور حلا‌ج دعوت كرد. به نظر من تاكنون هيچ نمايشي با چنين قدرت و شكوهي در ايران اجرا نشده است. پيتر بروك پس از ديدن آن نمايش كاملا‌ مسحور آن شده بود. در آن نمايش آواز بسياري به‌كار برده شده بود به همين دليل از وجود من در آ‌ن نمايش استفاده شد. پس از گذشت سه سال از اتمام آن نمايش، به كارگاه نمايش رفتم. سال‌ها در آن كارگاه تئاتر كار كرديم. سپس به بازيگري در عرصه سينما وارد شدم.

● بازي در نقش يك خلبان اولين نقشي بود كه شما در سينما و فيلم عقاب‌ها ساخته مرحوم خاچيكيان داشتيد؟ ‌
بله، بازي در نقش يك خلبان اولين نقشي بود كه من در فيلم عقاب‌ها اجرا كردم. جالب است بدانيد كه خلباني از همان دوران نوجواني شغل ايده‌آل من بود و با بازي در آن فيلم، تا حدودي به آرزوي دوران نوجواني‌ام نزديك شدم.

● حضور شما در عرصه سينما مدتي كمرنگ بود، چه علتي داشت؟ ‌
از اوايل دهه ۷۰، پس از اكران فيلم خوش‌خيال يا خانه خلوت، درست خاطرم نيست، به مدت ۴ سال، خانه‌نشين شدم، چون اجازه كار نداشتم. البته هيچگاه به دليل اين موضوع پي نبردم كه دليل ممنوع‌الچهره بودن من چه بوده، هركس چيزي مي‌گفت. سرانجام پس از گذشت ۴ سال اجازه كار برايم صادر كردند. البته بعد از گذشت آن ۴ سال، مدت‌ها بازي نكردم. آن روزها پيشنهادات زيادي به من مي‌شد اما من بازي در هر نقش و فيلمي را قبول نمي‌كردم. ‌

● آن سال‌ها براي شما چطور گذشت و چه مي‌كرديد؟ ‌
در طول مدت ۴ سال بيكاري و خانه‌نشيني به نقاشي پرداختم. چند گالري نقاشي (سبك رئال و رنگ و روغن) در ايران و يك نمايشگاه و كنسرت در آمريكا برگزار كردم. در آن مدت به نوشتن قصه‌هايي شبيه داستان يك سريال از زمان بدو تولدم تا آن سال‌ها در مورد آداب و رسوم، فرهنگ، مذهب، سنت، صنايع دستي و معماري پرداختم. اما هيچ كس آن نوشته‌ها را جدي نگرفت و خيلي محترمانه نخواستند آن قصه‌ها را چاپ كنند. ‌

● بعد از دهه ۶۰ عمده نقش‌هايي كه ايفاگر آنها بوده‌ايد منفي بوده فكر مي‌كنيد نقش منفي بيشتر جاي كار دارد؟ ‌
بله، دهه ۶۰ عمدتا ايفاگر نقش‌هاي مثبت بودم. اما در مجموع بازي در نقش‌هاي منفي براي من جذاب‌تر بوده است. چون اختيارات و دست‌وبال بازيگر نقش منفي در مقايسه با بازيگر نقش مثبت فيلم بسيار بيشتر است. بازيگر نقش منفي حركات بيشتري مي‌كند البته من در مجموع بازي را بيشتر دوست دارم، بازي در نقش مثبت يا منفي هر كدام را كه جذابيت بيشتري داشته باشد، ترجيح مي‌دهم. ‌

● به جز سرود ايران كه به مناسبت‌هاي ويژه دهه فجر از راديو و تلويزيون پخش مي‌شود چرا هيچيك از ترانه‌هاي شما از رسانه‌هاي تصويري پخش نشده است؟ ‌
پاسخ اين سوال را از كساني كه پخش نمي‌كنند بايد بپرسيد. شايد آن كارها فالش يا غيرحرفه‌اي هستند، البته هيچگاه به دنبال جست‌وجوي علت عدم پخش كارهاي خود نبوده‌ام. ‌

● چرا به طور حرفه‌اي كار خوانندگي را ادامه نداديد؟ ‌
موسيقي هيچ وقت براي من جدي نبوده چون هيچگاه آن را مرتب دنبال نكردم. اصولا‌ به خوانندگي علا‌قه‌اي نداشته و ندارم. هميشه دنبال كردن بازيگري براي من جذاب‌تر بوده است. طي اين سال‌ها در تئاتر به مناسبت‌هايي، در صحنه‌هاي تئاتر مي‌خواندم. به قول معروف يك ده آباد به از صد شهر خراب، ترجيح مي‌دهم يك كار خوب داشته باشم نه كارهاي زيادي كه از اين گوش مي‌آيند و از آن گوش فراموش مي‌شوند. در مجموع هميشه درگير بازيگري بوده‌ام و بازيگري را دوست دارم. ‌

● بروز برخي حوادث در هنگام ايفاي نقش براي بازيگران امري اجتناب‌ناپذير است آيا در اينگونه موارد تسهيلا‌تي مثل بيمه به بازيگران ارائه مي‌شود؟ ‌
تاجايي كه بنده اطلا‌ع دارم اكثر بازيگران سينما تحت پوشش بيمه تامين‌اجتماعي يا خدمات درماني نيستند. خود من هم هيچگاه تحت پوشش بيمه قرار نگرفته‌ام چون حوصله دوندگي در ادارات بيمه و كارهاي اداري آن را ندارم. ‌
همانطور كه شما هم به آن اشاره كرديد بسياري از بازيگران در هنگام اجراي نقش‌هاي خود در معرض آسيب‌هاي طبيعي قرار دارند. براي نمونه چند سال پيش در هنگام بازي در يك فيلم اسب بر روي پاي من افتاد و نزديك بود كه قطع نخاع شوم. بعدها جمشيد هاشم‌پور نيز در جريان بازي و تيراندازي در فيلمي نزديك بود چشمان خود را از دست بدهد. پس از وقوع اينگونه حوادث بود كه مسوولا‌ن در تكاپوي تحت پوشش قرار دادن هنرمندان شدند. ‌

شايعه مرگ رضا عطاران ,عطاران: به خدا زنده ام
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

Smile شايعه مرگ رضا عطاران ,عطاران: به خدا زنده ام

رضا عطاران شايعه مرگ خود را تكذيب كرد.
به گزارش سرويس فرهنگ و هنر خبرگزاري انتخاب، در حالي كه در يكي دو روز گذشته از طريق SMS شايعه مرگ ناگهاني رضا عطاران سر زبانها افتاده بود، وي اين شايعه را تكذيب كرد.
عطاران در حالي كه در شمال كشور سر صحنه فيلم سينمايي «نشاني» بود، به «باني فيلم» گفت: «من زنده و در سلامت كامل هستم. نمي دانم چطور شايعه فوت من بين اهالي سينما پيچيده است.»
عطاران ادامه داد: «اين خبر باعث نگراني خيلي از دوستان و نزديكان من شد، اما بايد بگويم كه من هم اكنون مشغول بازي در آخرين سكانس هاي كار هستم.»
در شايعه اي كه از طريق SMS بين اهالي سينما پيچيده، اعلام شده بود كه عطاران هنگام بازگشت از سر صحنه «نشاني» به تهران در سانحه رانندگي جان خود را از دست داده است.
شايعه مرگ سينماگران از طريق SMS اتفاق تازه اي نيست و پيش از اين هم چنين مسأله اي براي مسعود كيميايي، پرويز پرستويي، عزت ا... انتظامي، محمدحسين لطيفي و... رخ داده بود كه باعث نگراني نزديكان و اهالي سينما شده بود. با توجه به قابل پيگيري بودن اين موضوع جا دارد مسؤولان سينمايي در مورد اين حركت ناشايست پيگيريهاي لازم را انجام دهند.

آيا ممنوع الكاري شريفي‌نيا در تلويزيون برطرف مي‌شود؟
قدیمی 14-09-2007
آواتار dj_mahdi
مدیر بازنشسته بخش موسیقی

آيا ممنوع الكاري شريفي‌نيا در تلويزيون برطرف مي‌شود؟

اين روزها به سر در سينماها كه نگاه كنيد محمد رضا شريفي‌نيا را مي‌بينيد. فيلم محاكمه و نصف مال من نصف مال تو فيلم‌هاي در حال نمايش اين بازيگر است.

<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 15pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'B Mitra'; mso-bidi-language: FA; mso-ansi-font-size: 12.0pt"><STRONG><FONT size=4>فيلم اخراجي‌ها و نقاب هم كه مدتي قبل به نمايش درآمد و سنتوري هم كه فعلا توقيف شد. اما جالب است بدانيد مرد پركار سينماي ايران، در تلويزيون به دلايلي ممنوع الكار است. شريفي‌نيا قرار بود يكي از ميهمانان برنامه شب شيشه‌اي باشد كه به همين دليل در اين برنامه حضور پيدا نكرد. بازي او در سريال كلاه پهلوي هم هنوز به قطعيت نرسيده است.
پاسخ

برچسب ها
CCU, deniro, آدمکش, اخراجي‌ها, اخراجی ها،ده نمكي, انتخابات،تلویزیون, بقایی, بهروز, تشييع, تهمينه ميلاني, جمشيد, حضرت, خردمند, خلیلی, درگذشت, دلنوازان, دنيرو،الي, دنیا, رضا, رفت, لايق, ماه, مسعود رسام, موسي, نیكو, يوسف پيامبر(ع), پيمان ابدي, چهره, کریمی, یوزارسیف

کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک
جستجوی این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شمانمی توانید تاپیک جدید ارسال نمایید
شمانمی توانید پاسخی ارسال نمایید
شمانمی توانید پیوست ارسال نمایید
شمانمی توانید پست های خود را ویرایش نمایید

کد بی بیفعال است
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +4.5 هم اکنون 07:20 میباشد.