تالارهای پادشاه ایرانی

بازگشت   تالارهای پادشاه ایرانی > هنر > آشپزی > غذاهای ایرانی

پاسخ
 
ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک

طرز پخت انواع پاستا و ماکارونی و لازانیا ,و اسپاگتی
  #1  
قدیمی 24/05/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
طرز پخت انواع پاستا و ماکارونی و لازانیا ,و اسپاگتی

ماكاروني =يك بسته 300 گرمی
كدو سبز= 6 عدد متوسط
پياز= يك عدد بزرگ
رب گوجه فرنگي= 4 ق غ
ادويه كاري= يك قاشق مرباخوري
زرد چوبه و فلفل و نمك= به ميزان دلخواه
طرز تهیه :
1. ابتدا ماكروني را با آب جوش و نمك پخته و آبكش كرده و كنار ميگذاريم.
2. در تابه اي پياز خورد شده در روغن سرخ ميكنيم و ادويه كاري و زردچوبه و فلفل را اضافه نموده سپس كدو رنده شده را به پياز اضافه و خوب سرخ ميكنيم
3. در آخر رب گوجه و نمك را در مواد ريخته و پس از سرخ شدن مايه را لابه لاي ماكاروني ريخته و ميگذاريم تا دم بكشد . نوش جان
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :

5 تاپیک آخر توسط Manelly
تاپیک تالار آخرین ارسال کننده پاسخ نمایش آخرین پست
برای ۸۵ سالگی پل نیومن؛چشم آبی سینما اخبار سینمای هالیوود Manelly 0 1173 02/07/2011 05:13
بازیگر فیلم "برادران مارکس" درگذشت اخبار سینمای هالیوود Manelly 0 1042 02/07/2011 04:23
پرآوازه‌ترین هنرمند "پانتومیم" دنیا... اخبار سینمای هالیوود Manelly 0 1063 02/07/2011 04:22
خالق "لوک خوش‌دست" در 79 سالگی درگذشت اخبار سینمای هالیوود Manelly 0 1022 02/07/2011 04:17
سرانجام مشخص شد که اول مرغ به وجود آمد یا تخم... بيشتر بدانيم Manelly 0 1088 09/11/2010 03:29


  #2  
قدیمی 24/05/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
ماکارونی با سوسیس

پياز= يك عدد متوسط
سوسيس=250 گرم
لوبيا چشم بلبلي=100 گرم
رب گوجه فرنگي=به مقدار دلخواه
فلفل=به مقداردلخواه
جعفزي خشك= يك قاشق مرباخوري
پودر سير= يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
پياز را سرخ مي كنيم و سوسيس را رنده كرده با پياز حرارت مي دهيم .در قابلمه اي ديگر لوبيا چشم بلبلي را مپزيم و لوبيا پخته شده را با رب گوجه فرنگي همراه با مقداري نمك، فلفل و جعفري و مقداركمي پودر سير به سوسيس اضافه مي كنيم و كمي حرارت مي دهيم. از طرف ديگر ماكاروني رادر آبي كه مقداري زردچوبه و نمك به آن اضافه مجوشانيم و پس از 8 دقيقه آبكش كرده با مواد بالا مخلوط مي كنيم و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه با حرارت كم دم بكشد . پس از آن ماكاروني سوسيس را توي ديس ريخته و كمي كره روي آن ميريزيم. غذا آماده سرو است نوش جانتان
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :

  #3  
قدیمی 24/05/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای=500 گرم
سوسیس=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=4 حبه
فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد
رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
2. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.








3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.
4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.










5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.









6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.









بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.

پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :

  #4  
قدیمی 24/05/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280

(فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) مواد لازم برای 6 نفر:
پاستای کوتاه لوله ای=500 گرم
بادمجان=500 گرم
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا=200 گرم
ریحان تازه=حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی
سیر=1 حبه
گوجه فرنگی=1 کیلو
نمک و فلفل=به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
2. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید.
3. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.
پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :

  #5  
قدیمی 24/05/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280

(فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) مواد لازم:
ماکارونی=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلو
فلفل دلمه ای=1 عدد
قارچ=250 گرم
کرفس=3 ساقه
پیازچه=100 گرم
جعفری=50 گرم
هویج=2 عدد
سیر=2 حبه
شکر=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری
سرکه=4 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری
جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.
پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :

  #6  
قدیمی 23/06/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
سالاد ماکارونی‌ و گوشت‌ با سس‌ خردل‌ خامه‌ای‌

موادلازم‌:

ماکارونی‌ پروانه‌ای‌: 500 گرم‌

روغن‌ زیتون‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌

فیله‌ گوسفند: 4 تکه‌

لوبیا سفید پخته‌ شده‌: 150 گرم‌

فلفل‌ دلمه‌ای‌ قرمز: 1 عدد

قارچ‌ دلمه‌ای‌: 200 گرم‌

برای‌ سس‌ خردل‌ خامه‌ای‌:

خامه‌: 300 گرم‌

خردل‌: 1 قاشق‌ غذا خوری‌

روغن‌ زیتون‌: 1 قاشق‌ غذاخوری‌

سرکه‌: نصف‌ قاشق‌ مرباخوری‌

سیر خردشده‌: 2 حبه‌

عصاره‌ مرغ‌: یک‌ چهارم‌ لیوان‌

طرز تهیه‌:

ماکارونی‌ را در یک‌ قابلمه‌ آب‌ درحال‌ جوش‌بریزید و بدون‌ اینکه‌ درب‌ آن‌ را بگذارید، آن‌ رابچوشانید. روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ای‌ داغ‌ کنید وتکه‌های‌ گوشت‌ را در آن‌ بریزید و دو طرف‌ آن‌هارا خوب‌ سرخ‌ کنید. در این‌ هنگام‌ آنها را باریک‌ببرید و ماکارونی‌ را با گوشت‌ مخلوط کنید. باقی‌موادهایی‌ را هم‌ که‌ در اختیار دارید به‌ آن‌ اضافه‌کنیدو خوب‌ هم‌ بزنید.

برای‌ تهیه‌ سس‌، تمام‌ مواد آن‌ را درظرفی‌ ریخته‌ وبا هم‌ زن‌ آنقدر هم‌ بزنید تا نرم‌ و یکدست‌ شود.قبل‌ از اینکه‌ غذا را سرو کنید، سس‌ را روی‌ آن‌بریزید و در صورت‌ تمایل‌ روی‌ آن‌ را با پنیر و فلفل‌سیاه‌ تزیین‌ کنید.
پاسخ با نقل قول

  #7  
قدیمی 23/06/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
(فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند)
مواد لازم:
اسپاگتی یک بسته
اسفناج یک کیلو
قارچ 200 گرم
پیاز متوسط دو عدد
پنیر پیتزا یک بسته
سس سویا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
روغن، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:آب را می گذاریم بجوشد سپس اسپاگتی، نمک و روغن را اضافه می کنیم.بعد از ده دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
پیاز سرخ کرده+قارچ+اسفناج بخار پز+سس سویا+پودر سیر+آب لیمو ترش را مخلوط کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد.
قالب را چرب کرده یک لایه از اسپاگتی یک لایه موادی که مخلوط کردیم و یک لایه پنیر پیتزا اضافه می کنیم.بیست تا سی دقیقه در فر با درجه 175 یا ده دقیقه در مایکرو فر می گذاریم.
نوش جان
___________
پاسخ با نقل قول

  #8  
قدیمی 23/06/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
لازانيا



مواد لازم


گوشت چرخ كرده 300 گرم


فلفل دلمه اي 1 عدد


پياز خرد شده 1 عدد


روغن 2 قاشق غذاخوري


رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري


آويشن 1 قاشق مربا خوري


پنير پيتزا 500 گرم


نمك و فلفل به ميزان لازم


كره 50 گرم


آرد 2 قاشق غذا خوري


شير سرد 3 پيمانه


خامه 50 گرم در صورت دلخواه


سس سفيد رقيق 3 پيمانه


ورق لازانيا 6 تا 8 ورق


قارچ اسلايس شده 200 گرم



برچسب عنوان2


مقدار عنوان2


چگونگی تهیه
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
پاسخ با نقل قول

  #9  
قدیمی 23/06/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
اسپاگتی با سس مرغ





مواد لازم





ماکارونی 225 گرم -مرغ 200 گرم-رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری -پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه -سیر 1 حبه -پیاز 1 عدد- روغن زیتون 50 میلی لیتر -آویشن 1 قاشق چایخوری -آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری -جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری -نمک و فلفل سیاه به میزان لازم - کره 2 قاشق سوپ خوری







چگونگی تهیه





روغن را در ظرفی همراه با پیاز و سیر به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم ( البته زمان را نصف می کنیم ) سپس ظرف دیگری را روی حرارت قرارداده و اسپاگتس را در آن پخته و سپس آبکش می کنیم . سپس ظرف را از ماکروویو بیرون آورده و مرغ را به آن همراه ادویه جات افزوده و خوب به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم ( با درب بسته ) سپس ظرف را از ماکرو ویو بیرون آورده و بعد رب گوجه و پوره و بعد آبلیو و شکر و جعفری را افزوده به مدت 6 دقیقه مواد را با درجه بالا در دستگاه قرار می دهیم و با درب بسته سپس اسپاگتی را همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت تفت می دهیم و در ظرف مخصوص ریخته و سس را روی آن ریخته و سرو می کنیم .
پاسخ با نقل قول

  #10  
قدیمی 23/06/2008
آواتار Manelly
Manelly Manelly آفلاین است
مدیر بازنشسته تالار لوازم خانگی
 

جنسيت: زن
محل سکونت: تهران
پست: 2,779
سپاس: 63
از این کاربر 706 بار در 561 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 162,280
پاستا چيكن آلفردو




مواد لازم


پياز كوچك 1 عدد


جوز هندي به مقدار لازم


نمك و فلفل به مقدار لازم


سير 2 حبه


پاستا 140-90 گرم


سينه مرغ 115 گرم


خامه 2/1 پيمانه


جعفري ساطوري 1 قاشق غذا خوري


آب 2/1 پيمانه


كره 40 گرم




چگونگی تهیه


ابتدا پاستاها را پخته و آبكش كنيد با كره پياز وسير تفت دهيد تا كمي نرم (طلائي ) شود سپس سينه مرغ را بصورت انگشتي بريده و با پياز و ليمو تفت دهيد . آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا مقدار آب به نصف برسد سپس حرارت را خيلي كم كرده و خامه را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . جعفري جوز هندي نمك و فلفل و پاستا را اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا پاستاها هم داغ شوند و در ظرف مناسب سرو نمائيد. اين مواد براي 1 نفر در نظر گرفته شده است
پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از Manelly سپاسگزاری کرده اند :
پاسخ

سایت های اجتماعی


تاپیک های مشابه
تاپیک آغازگر تاپیک تالار پاسخ ها آخرین ارسال
انواع دسر dj_mahdi دسر ، مربا و بستنی 118 29/07/2013 03:08
طرز تهیه انواع کیک و شیرینی dj_mahdi نان ، کیک و شیرینی 591 22/06/2013 09:52
انواع میگو dj_mahdi غذاهای دریایی 24 04/09/2012 16:34
طرز تهيه نان YAGHOT SEFID نان ، کیک و شیرینی 24 21/02/2012 07:55


کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 

(نمایش-همه کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 7
david24, ghazalkiyani17, mehrnoosh r, nihoon, salmanvar, somaye60, VeroNIKA
ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک
جستجوی این تاپیک:

جستجوی پیشرفته

قوانین ارسال
شمانمی توانید تاپیک جدید ارسال نمایید
شمانمی توانید پاسخی ارسال نمایید
شمانمی توانید پیوست ارسال نمایید
شمانمی توانید پست های خود را ویرایش نمایید

کد بی بیفعال است
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع


زمان محلی شما با تنظیم GMT +4.5 هم اکنون 17:40 میباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 - 2014 ParsiKing. All Rights Reserved to Parsiking Group
دامین های زیر جهت ارائه خدمات در مالکیت سایت پادشاه ایرانی می باشد
parsiking.com - parsiking.biz - parsiking.org - parsiking.net - parsiking.in - parsiking.ir
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios