تالارهای پادشاه ایرانی

بازگشت   تالارهای پادشاه ایرانی > پزشکی و سلامت > غذا و تغذیه

غذا و تغذیه مباحث مرتبط با غذا و تغذیه در اینجا

پاسخ
 
ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک

خواص و مضرات انواع چای - نسکافه و زیر مجموعه های آن
  #1  
قدیمی 01/04/2010
آواتار raya
raya raya آفلاین است
مدیر ارشد تالار اجتماعی و روانشناسی
مدیر ارشد تالار تالار پزشکی و سلامت
مدیر بخش اخبار

مدال افتخار پادشاه ایرانی مدیر ارشد ماه کاربر اخلاق ماه مدیر نمونه ماه 

 

نام: الهام
جنسيت: زن
شغل: فعلا دانشجو
محل سکونت: آب وآفتاب و آیینه
مدرک تحصيلی: فوق دیپلم و دانشجو کارشناسی
پست: 13,586
سپاس: 8,549
از این کاربر 12,419 بار در 6,055 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 6
به این کاربر 1 بار در 1 پست اعتراض شده
چوب: 6,794,544
Thumbs down خواص و مضرات انواع چای - نسکافه و زیر مجموعه های آن

سلام به همه در این تاپیک از مضرات و مزایای انواع چای و نسکافه و زیر مجموعه های نسکافه رو قرار میدیم ا تشکر
__________________
یا ابوالفضل تو را به جان مادرت قسمت میدم دستم بگیر



برگ از درخت خسته میشه پاییز همش بهونست !


پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر بخاطر پست مفید از raya سپاسگزاری کرده اند :

5 تاپیک آخر توسط raya
تاپیک تالار آخرین ارسال کننده پاسخ نمایش آخرین پست
چند دستور غذایی برای پاییز آشپزی raya 0 36 20/10/2014 01:16
بیست شهر قدیمی دنیا که باید ببینید گردشگری و جهان گردی raya 0 28 20/10/2014 01:11
در پاییز از این مکان ها دیدن کنید گردشگری و جهان گردی raya 2 27 20/10/2014 01:04
سبز پوشیدن به سبک خوش سلیقه ها مقالات مد raya 0 44 15/10/2014 23:32
راهنمای عاشقانه زندگی کردن کنار یکدیگر دانستنیهای پس از ازدواج (زندگی مشترک) raya 0 37 15/10/2014 23:27


  #2  
قدیمی 03/04/2010
آواتار raya
raya raya آفلاین است
مدیر ارشد تالار اجتماعی و روانشناسی
مدیر ارشد تالار تالار پزشکی و سلامت
مدیر بخش اخبار

مدال افتخار پادشاه ایرانی مدیر ارشد ماه کاربر اخلاق ماه مدیر نمونه ماه 

 

نام: الهام
جنسيت: زن
شغل: فعلا دانشجو
محل سکونت: آب وآفتاب و آیینه
مدرک تحصيلی: فوق دیپلم و دانشجو کارشناسی
پست: 13,586
سپاس: 8,549
از این کاربر 12,419 بار در 6,055 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 6
به این کاربر 1 بار در 1 پست اعتراض شده
چوب: 6,794,544
خواص چای سبز(1)
چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را می‌توان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد می‌کنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها می‌روید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول می‌کشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده می‌شوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت می‌گیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفته‌ها طول می‌کشد.

فواید چای
حدود 30٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید می‌باشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود 3 فنجان در روز است. ( که حدود 240 ـ 320 میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه می‌نماید.)
در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف می‌نمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش می‌دهد.
یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی می‌باشد. در مطالعه‌ای که در سال 2006 صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز می‌باشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری می‌کند.
در سال 1994 در ژاپن تحقیقی بر روی 40.530 فرد در سنین بین 40 تا 79 سال انجام گرفت که به مدت 11 سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده 80٪ از افراد روزانه حدود 3 فنجان از چای سبز مصرف می‌نمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشیدند،‌ در مقایسه با افرادی که 1 فنجان چای می‌نوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان می‌باشد.

فواید چای سبز

در زنان در مردان23٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری 12٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری 31٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی 22٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی 62٪ کاهش مرگ بدلیل سکته 42٪ کاهش مرگ بدلیل سکته


همچنین در مطالعه‌ای که بر روی زنانی که از چای سبز مصرف می‌کردند و کسانیکه مصرف نمی‌کردند صورت گرفت مشاهده شد که ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که چای سبز مصرف می‌نمودند 22٪ کمتر از افراد دیگر است.

جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها
در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که 5 فنجان و یا بیشتر از 5 فنجان در روز چای سبز می‌نوشند 16٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها،‌ کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی می‌باشد. آخرین تحقیقات نشان داده‌اند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها می‌گردد.
مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،‌لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها می‌شود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون می‌شود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.

تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید
تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید می‌باشد. آزمایشات نشان داده‌اند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس می‌شود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح می‌شود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری می‌شود بسیار آهسته صورت می‌گیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصه‌های بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید می‌باشد.

رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن
کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون می‌شود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا 6 بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت می‌شوند.

به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب
طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش می‌دهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر می‌رسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی می‌باشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک می‌نماید.
__________________
یا ابوالفضل تو را به جان مادرت قسمت میدم دستم بگیر



برگ از درخت خسته میشه پاییز همش بهونست !


پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از raya سپاسگزاری کرده اند :

  #3  
قدیمی 04/04/2010
آواتار raya
raya raya آفلاین است
مدیر ارشد تالار اجتماعی و روانشناسی
مدیر ارشد تالار تالار پزشکی و سلامت
مدیر بخش اخبار

مدال افتخار پادشاه ایرانی مدیر ارشد ماه کاربر اخلاق ماه مدیر نمونه ماه 

 

نام: الهام
جنسيت: زن
شغل: فعلا دانشجو
محل سکونت: آب وآفتاب و آیینه
مدرک تحصيلی: فوق دیپلم و دانشجو کارشناسی
پست: 13,586
سپاس: 8,549
از این کاربر 12,419 بار در 6,055 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 6
به این کاربر 1 بار در 1 پست اعتراض شده
چوب: 6,794,544
فوايد مصرف قهوه


نوشيدني محبوب اغلب ما ايراني‌ها، (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) است، اما به تازگي قهوه هم جاي خودش را در بين ما باز کرده است.
اگر از "کلاس" ظاهري که قهوه با خود به همراه مي ‌آورد، بگذريم، بهتر است درباره فايده‌هاي آن هم قدري اطلاع داشته باشيم. شايد تعجب کنيد اگر بدانيد در ده سال اخير، نوزده هزار بررسي در مورد اين فايده‌ها انجام شده و نتيجه اغلب آنها هم به نفع قهوه تمام شده است.
ماده‌اي که در قهوه وجود دارد و آن را از اين همه امتحان سربلند بيرون آورده، "کافئين" نام دارد. قهوه در مقدار مساوي، چيزي حدود سه و نيم برابر بيشتر از چاي و (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) کافئين دارد.
البته بعضي از خواص قهوه هم مربوط به کافئين نيست. قهوه، (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) هاي زيادي هم دارد، مثل کلروژنيک و توکوفرول که باعث برخي اثرهاي شفابخش آن مي ‌شود. به اضافه ي مواد معدني مثل (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) که معلوم شده مي ‌توانند در بهبود پاسخ بدن به (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) و اصلاح متابوليسم گلوکز مؤثر باشند.


محققان ايتاليايي، ماده ديگري به نام "تريگونلينگ" را هم در قهوه پيدا کرده‌اند. اين ماده به قهوه عطر و طعم تلخي مي ‌دهد. خاصيت ضد باکتريال و ضد چسبندگي قهوه را (که جلوي ايجاد حفرات و (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) را مي‌ گيرد) به همين ماده نسبت مي‌ دهند.
بد نيست فايده‌هاي قهوه را در افراد مختلف مرور کنيم. شما هم ببينيد در چه شرايطي هستيد و آيا از اين اثرها چيزي هم به شما مي ‌رسد يا نه.
اگر ورزشکاريد...

چندي پيش، تحقيقي در مجله "درد" به چاپ رسيد که نشان مي ‌داد، نوشيدن دو فنجان قهوه قبل از ورزش، مي‌ تواند تا 48 درصد (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) پس از ورزش را کاهش دهد. اين يعني قهوه در تسکين درد حتي از (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) هم قوي‌تر است! ناپروکسن 30 درصد و آسپرين 25 درصد درد عضلاني را کم مي‌ کند. البته محققان دانشگاه جورجيا که اين تحقيق را انجام داده‌اند، معتقدند، هنوز براي نتيجه‌گيري کلي زود است و فعلاً مي‌ توان گفت قهوه فقط در خانم‌هايي که خيلي قهوه خور قهار نبوده‌اند، چنين خاصيتي داشته است (يعني کساني که زياد قهوه مي ‌خورند، نبايد چنين توقعي از آن داشته باشند).
علاوه بر اين، به نظر مي ‌رسد قهوه در افرادي که تازه ورزش را شروع کرده‌اند، بيشتر کمک ‌کننده است تا در (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) حرفه‌اي. به همين دليل، اين افراد مي ‌توانند با استفاده از قهوه برنامه ورزشي خود را طولاني‌تر کنند . البته مراقب باشيد كه زياده روي نکنيد! دو فنجان قهوه در کنار روش‌هاي کم‌ کننده درد عضلاني، مانند نرمش‌هاي کششي، ماساژ و حمام سرد، براي تسکين درد‌هاي پس از ورزش کافي است.
در ضمن، چون قهوه باعث افزايش دفع ادرار مي ‌شود، بايد مراقب از دست دادن آب بدن، به خصوص بعد از ورزش باشيد.
اگر امتحان داريد...

اين را ديگر همه دانشجويان به تجربه فهميده‌اند که خوردن قهوه هنگام درس خواندن، به خصوص شب امتحان، چقدر مي ‌تواند به تمرکز و هوشياري آنها کمک کند. البته دانشمندان هم اين خاصيت قهوه را مورد بررسي قرار داده‌اند. آنها به اين نتيجه رسيده‌اند که کافئين مي‌ تواند سرعت پردازش اطلاعات را تا 10 درصد زياد کند. نوشيدن يک فنجان قهوه بعد از صرف غذا با خواب آلودگي بعد از آن مقابله مي ‌کند و به حفظ هوشياري و تمرکز هم کمک مي ‌کند. اين مسئله در مورد شيفت‌هاي کاري شبانه هم (البته با دو فنجان) صدق مي‌ کند. ارزش اين خاصيت در اين است که مي ‌تواند جلوي خيلي از حوادث کاري را در شيفت‌هاي شب بگيرد، به خصوص رانندگان جاده‌ها که جان عده زيادي مسافر در گرو بيداري و هوشياري آنهاست.
اگر مي‌خواهيد بيمار نشويد...

نتيجه تحقيقات دانشمندان دانشگاه کاليفرنيا در سان‌ديه‌گو نشان داده که قهوه مي‌ تواند تا 60 درصد خطر بروز (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) نوع دو را در افراد مستعد کم کند (البته اگر با يک خروار (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) ميل نشود!) جالب‌تر اين جاست که اين کاهش، در کساني که تست تحمل گلوکزشان مختل بود، تا 70 درصد بوده است. محققان آلماني هم تأثير قهوه در کاهش سرطان روده بزرگ را کشف کرده‌اند. يک آنتي‌اکسيدان قوي به نام "متيل پيريدينيوم" ،‌آنزيم‌هاي ضد اين سرطان را تقويت مي‌ کند. اين ماده در فرآوري قهوه توليد مي‌ شود و هر چه قهوه بيشتر حرارت ديده باشد، مقدار آن بيشتر است.
حداقل شش مطالعه مستقل، رابطه بين نوشيدن قهوه و پيشگيري از (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) را اثبات کرده‌اند.
محققان مي ‌گويند، اگر کسي به طور منظم قهوه بخورد،60 تا 80 درصد کمتر از سايرين دچار اين بيماري مي‌ شود (البته بررسي‌ها نشان داده که مصرف استروژن در زنان (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) مي ‌تواند جلوي اين اثر قهوه را بگيرد).
خاصيت ديگر قهوه که شايد با آن آشنا باشيد، جلوگيري از سنگ کليه است. اين خاصيت از کافئين موجود در قهوه سرچشمه مي‌ گيرد که ادرارآور است و جلوي جمع شدن ادرار و در نتيجه رسوب (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) را مي‌ گيرد. براي تکميل اين فهرست، مي ‌توانيد اين را هم اضافه کنيد که قهوه در کاهش (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) هم مؤثر شناخته شده است.
اگر پا به سن گذاشته‌ايد...

قهوه مي ‌تواند محافظ خوبي براي (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) يائسه باشد. يک مطالعه 15 ساله که در مجله تغذيه باليني آمريکا به چاپ رسيده، نشان مي ‌دهد خانم‌هاي يائسه‌اي که روزانه حداقل سه فنجان قهوه مي‌ خورند، 28 درصد کمتر از بقيه زنان در اين سن، دچار (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) و ساير بيماري‌هاي التهابي غير سرطاني مي ‌‌شوند. دانشمندان معتقدند، اين خاصيت ناشي از آنتي‌اکسيدان‌هايي است که از التهاب و (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) جلوگيري مي ‌کند و قهوه سرشار از آنهاست.

زياده روي ممنوع!

همه اينها که گفتيم، دليل بر اين نمي ‌شود که بخواهيم در مصرف قهوه زياده‌ روي کنيم يا خداي ناکرده خودمان را با آن خفه کنيم! قهوه هم ممکن است براي بعضي افراد مناسب نباشد. اين افراد شايد نتوانند بعضي از اثرهاي جانبي آن را (به خصوص در مقادير زياد) مانند تپش قلب، (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) ، لرزش دست و تحريک‌پذيري را تحمل کنند. علاوه بر اين، ممکن است قهوه باعث بالا رفتن (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) بعضي از افراد شود.
پزشکان توصيه مي ‌کنند زنان (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) ، بيماران قلبي و کساني که در معرض (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) هستند، از خوردن قهوه (به خصوص زيادش!) صرف‌ نظر کنند.
__________________
یا ابوالفضل تو را به جان مادرت قسمت میدم دستم بگیر



برگ از درخت خسته میشه پاییز همش بهونست !


پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از raya سپاسگزاری کرده اند :

  #4  
قدیمی 06/04/2010
آواتار raya
raya raya آفلاین است
مدیر ارشد تالار اجتماعی و روانشناسی
مدیر ارشد تالار تالار پزشکی و سلامت
مدیر بخش اخبار

مدال افتخار پادشاه ایرانی مدیر ارشد ماه کاربر اخلاق ماه مدیر نمونه ماه 

 

نام: الهام
جنسيت: زن
شغل: فعلا دانشجو
محل سکونت: آب وآفتاب و آیینه
مدرک تحصيلی: فوق دیپلم و دانشجو کارشناسی
پست: 13,586
سپاس: 8,549
از این کاربر 12,419 بار در 6,055 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 6
به این کاربر 1 بار در 1 پست اعتراض شده
چوب: 6,794,544
خواص چای زعفران



زعفران گیاهی است بومی اروپا و آسیا که اغلب به صورت خشک شده به عنوان ادویه و دم کرده استفاده می شود. همان طور که همه ی شما خوب می دانید این ادویه خیلی هم گران است
دلیل آن هم این است که حدود 400 هزار کلاله ی گیاه زعفران، تنها یک کیلوگرم از این ادویه را در اختیار ما قرار می دهد.

اگر چه زعفران اخیراً به دلیل گران بودن و آگاهی و شناخت مردم از دیگر گیاهان دارویی که علاوه بر این که خواص خوبی دارند و به اندازه ی زعفران هم گران نیستند، محبوبیت قبلی خود را از دست داده اما به هر حال این گیاه دارای خواص درمانی متعددی است که در ادامه برخی از آن ها را ذکر می کنم.

کاهش درد قاعدگی:
در سال های گذشته، زعفران به عنوان یک محرک برای تحرک قاعدگی در زنانی که عادت ماهیانه ی منظمی نداشتند، استفاده می شد. دم کرده ی گیاه زعفران هم چنین برای کاهش خون ریزی رحم، تسهیل خونریزی و کاهش درد ناشی از قاعدگی به کار برده می شود.

البته این چای نباید توسط زنان باردار مصرف شود چرا که در تعدادی از تحقیقات دیده شده است که موجب سقط خود به خودی جنین می شود.

ضد افسردگی:
چای زعفران برای درمان افسردگی نیز استفاده می شود. گزارش شده است که دریافت مقدار زیادی از دم کرده و یا ادویه ی زعفران موجب احساس شادی و خوشحالی می شود.


پیشگیری از سرطان:
زعفران حاوی کاروتنوئیدها است و بر طبق یافته های علمی، این کاروتنوئیدها ایجاد واکنش های مختلفی در برابر کارسینومای سرطانی، توده های بدخیم سرطانی (سارکوما) و لوکمی در انسان ها می کنند.


سلامت قلب:
بر طبق مطالعات انجام شده، گزارش شده است که چای زعفران از تجمع کلسترول در رگ ها جلوگیری می کند و به این ترتیب از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.


تسکین دردهای شکمی:
دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط تا شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر است. همچنین دردهای غشای روده ی بزرگ را نیز آرام می کند.


کاهش فشار خون:
دم کرده ی زعفران حاوی موادی است که به آن کروستین می گویند که فشار خون را پایین می آورد. به همین دلیل زعفران به پیشگیری از افزایش فشار خون کمک می کند.


خلط آور:
دم کرده ی زعفران موجب تحریک استفراغ و سرفه به منظور تسکین درد سینه، گلو و معده می شود.



فواید دیگر:
چای زعفران برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند آسم، سرفه، خشکی پوست، حمله عصبی، گاز معده، سوزش سردل، بی خوابی و انزال زود رس مفید است.

از دیگر فواید زعفران این است که موجب رشد موها ی پشت سر به صورت موضعی می شود.
__________________
یا ابوالفضل تو را به جان مادرت قسمت میدم دستم بگیر



برگ از درخت خسته میشه پاییز همش بهونست !


پاسخ با نقل قول
کاربر زیر بخاطر پست مفید از raya سپاسگزاری کرده اند :
پاسخ

سایت های اجتماعی



کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 

(نمایش-همه کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 6
akram_kt_181, assassins, m.r.a, mojyjoon_70, tow6yourx, کیئ
ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک
جستجوی این تاپیک:

جستجوی پیشرفته

قوانین ارسال
شمانمی توانید تاپیک جدید ارسال نمایید
شمانمی توانید پاسخی ارسال نمایید
شمانمی توانید پیوست ارسال نمایید
شمانمی توانید پست های خود را ویرایش نمایید

کد بی بیفعال است
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع


زمان محلی شما با تنظیم GMT +4.5 هم اکنون 15:53 میباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 - 2014 ParsiKing. All Rights Reserved to Parsiking Group
دامین های زیر جهت ارائه خدمات در مالکیت سایت پادشاه ایرانی می باشد
parsiking.com - parsiking.biz - parsiking.org - parsiking.net - parsiking.in - parsiking.ir
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios