تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی

آپلود سنتر طراحی آواتار بازيهای آنلاين گزارش به ناظران
بازگشت   تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی > جانداران > آبزیان و آکواریوم > آبزیان آبهای شور

آگهی ها

تبلیغات

گفتگو قفل شد

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک نحوه نمایش

قدیمی 26-11-2009
آواتار nARIMAn.T.M
nARIMAn.T.M nARIMAn.T.M آفلاین است
معاون تالار جانداران

مدیر نمونه ماه 

نام: نریمان تیموری
جنسيت: مرد
تعداد سهام: 200
سپاس: 8,569
از این کاربر 7,884 بار در 1,227 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 3
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 95,477
ارسال پیغام Yahoo به nARIMAn.T.M
مهدی شریف قابش برای هر لامپ تایمر جدا داره اینطور که یه بار داشتیم صحبت میکردیم ، اونطوری که همه مهتابیا باهم روشن بشن ماهیا سکته میزنن ،
اگه فن داشته باشه خیلی خوبه ، چون بعضی قابها هستن که وقتی دماشون میره بالا اتوماتیک خاموش میشن دیگه با کلید و اینام روشن نمیشن تا خنک بشه دوباره اتوماتیک روشن بشه ، البته متاش ، اگه اینطور باشه یهو نیم ساعت به فرض مثال دقیقاً وسط روشنائی خاموش بشه و بعد روشن این غیر طبیعی نیست ؟ با طبیعت مقایسه کنیم مثله این میمونه هر روز خسوفه کسوفه از اونا بشه و خورشید نیم ساعت ناپدید بشه که این اتفاق نمیوفته

قدیمی 26-11-2009
آواتار mo_bid
mo_bid mo_bid آفلاین است
مدیر بخش آبزیان و آکواریوم

مدیر نمونه ماه 

نام: محمد بیدمشکی
شغل: آزاد
تعداد سهام: 360
مدرک تحصيلی: فوق لیسانس برق
سپاس: 9,428
از این کاربر 18,369 بار در 3,431 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 5
به این کاربر 12 بار در 11 پست اعتراض شده
چوب: 87,377
ارسال پیغام Yahoo به mo_bid
نقل قول:
نوشته اصلی به وسیله nariman.t.m نمایش پست
مهدی شریف قابش برای هر لامپ تایمر جدا داره اینطور که یه بار داشتیم صحبت میکردیم ، اونطوری که همه مهتابیا باهم روشن بشن ماهیا سکته میزنن ،
اگه فن داشته باشه خیلی خوبه ، چون بعضی قابها هستن که وقتی دماشون میره بالا اتوماتیک خاموش میشن دیگه با کلید و اینام روشن نمیشن تا خنک بشه دوباره اتوماتیک روشن بشه ، البته متاش ، اگه اینطور باشه یهو نیم ساعت به فرض مثال دقیقاً وسط روشنائی خاموش بشه و بعد روشن این غیر طبیعی نیست ؟ با طبیعت مقایسه کنیم مثله این میمونه هر روز خسوفه کسوفه از اونا بشه و خورشید نیم ساعت ناپدید بشه که این اتفاق نمیوفته
دایمکس و آکوامدیک و یه سری هم اشکان داره همه تایمر داره ولی فن تک و توک دارند.اگه قرار باشه داغ میکنه خاموش کنه که به درد نمیخوره بعضی فن دارند بعضی هم مثله برای خودم بالاش هواکش داره حرارت و خارج میکنه .چون اگه خاموش بشه شقایق 2ساعت طول میکشه تا باز شه دوباره.
6 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mo_bid سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 26-11-2009
آواتار mahdibagheri
mahdibagheri mahdibagheri آفلاین است
تازه وارد

مدرک تحصيلی: لیسانس برق (الکترونیک)
سپاس: 32
از این کاربر 48 بار در 9 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 0
به این کاربر 0 بار در 0 پست اعتراض شده
چوب: 0
با سلام خدمت دوستان گلم.
اقایون اگه منظورتون از قابه اویزی اینه که از سقف اویزون میشه نچ@<.از اون یکی ها میخوام.
موبید جان خوب معلومه برام سرحال بودن جونورا مهمتر از پول برقه.گفتم اگه میشه صرفه جویی کرد خوب چرا که نکنیم.
از جواب دقیقتون ممنونم.
(راستی یه چیز بی ربط .موبید میدونی رفیقت شده کاربر ویژه ابزیان شور)
5 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mahdibagheri سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 27-11-2009
آواتار soli1998
soli1998 soli1998 آفلاین است
کاربر فعال آبزیان آب شور

نام: سهیل
سپاس: 1,582
از این کاربر 2,999 بار در 440 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 2
چوب: 959
نقل قول:
نوشته اصلی به وسیله nariman.t.m نمایش پست
سولی 10 بار جمله قرمز رو خوندم ولی زیادی علمی گفتی نفهمیدم بازش کن ولی یه جور که بفهمیم ،
نسبت سطح تانک به ارتفاع 1 به 60 رو میگم ، سطح تانک یعنی چی ؟ همون طول ؟ یا متر مکعب سطح ؟
یعنی طول تانک برحسب سانت رو در عرض تانک بر حسب سانت ضرب کنی بر ارتفاع تانک بر حسب سانت تقسیم کنی
راهنمایی : یه آک 1متر در عرض 40 به ارتفاع 50 میشه 1 به 80 یعنی یه کم بیشتر نور میخواد
6 کاربر زیر بخاطر پست مفید از soli1998 سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 28-11-2009
آواتار mahdibagheri
تازه وارد

با عرض سلام.
نریمان جان این که میگی با یه متال گوشه های تانکت تاریک میشه فکر نکم تاریک بشه.
چون من مهتابی هم می خوام بزارم (یا به قول خودت استاد کنم).حالا شاید به گوشه ها نوره متال نرسه ولی تاریک نمیمونه.اونم میشه ریف هایی که به نور مستقیم متال احتیاج دارن رو وسط گذاشت.نه ....؟!!
حالا باز حرف شما برای ما حجته.
نریمان خان این که ما به متال رو اوردیم تقصیر شماست برادر.ما گفتیم یه کی تو فروم هست که برای تانکش فقط مهتابی استفاده کرده دلمونو خوش کردیم .ولی از وقتی که شما هم جا زدید ما دیگه .....
اقا ما هنوز قضیه این کلوینو کامل متوجه نشدیم.مگه هر چی کلوین بیشتر یاشه نور به عمق بیشتر نفوذ نمیکنه.(یا چیز دیگه ای هم هست ؟)چون محمد خان فرمودند که 10000 کلوین خوبه .یه عزیزی گفت که اگه یکی میزاری حتما 20000 بذار و....
یه لطفی کنید و این قضیه رو توضیح بفرمایید تا ما و خیلیای دیگه روشن شیم.
فقط اقا محمد شما قابا رو معرفی کردید ممنون .اگه میشه یه حدوده قیمتی هم به ما بدین (البته اگه قیمت دستتونه).
راستی اینم بگم که تانکم تاج نداره وگر نه باید خودم تاج گذاری میکردم.اقا محمد اون قاب اویزی که میگی فقط یه چندتا بند داره رو میشه عکسشو بذارین .
ممنون.
5 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mahdibagheri سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 28-11-2009
آواتار nARIMAn.T.M
nARIMAn.T.M nARIMAn.T.M آفلاین است
معاون تالار جانداران

مدیر نمونه ماه 

نام: نریمان تیموری
تعداد سهام: 200
سپاس: 8,569
از این کاربر 7,884 بار در 1,227 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 3
به این کاربر 4 بار در 4 پست اعتراض شده
چوب: 95,477
ارسال پیغام Yahoo به nARIMAn.T.M
نقل قول:
نوشته اصلی به وسیله mahdibagheri نمایش پست
با عرض سلام.
چون من مهتابی هم می خوام بزارم (یا به قول خودت استاد کنم).حالا شاید به گوشه ها نوره متال نرسه ولی تاریک نمیمونه.اونم میشه ریف هایی که به نور مستقیم متال احتیاج دارن رو وسط گذاشت.نه ....؟!!
نریمان خان این که ما به متال رو اوردیم تقصیر شماست برادر.ما گفتیم یه کی تو فروم هست که برای تانکش فقط مهتابی استفاده کرده دلمونو خوش کردیم .ولی از وقتی که شما هم جا زدید ما دیگه .....
اقا ما هنوز قضیه این کلوینو کامل متوجه نشدیم.مگه هر چی کلوین بیشتر یاشه نور به عمق بیشتر نفوذ نمیکنه.(یا چیز دیگه ای هم هست ؟)چون محمد خان فرمودند که 10000 کلوین خوبه .یه عزیزی گفت که اگه یکی میزاری حتما 20000 بذار و....
فقط اقا محمد شما قابا رو معرفی کردید ممنون .اگه میشه یه حدوده قیمتی هم به ما بدین (البته اگه قیمت دستتونه).
راستی اینم بگم که تانکم تاج نداره وگر نه باید خودم تاج گذاری میکردم.اقا محمد اون قاب اویزی که میگی فقط یه چندتا بند داره رو میشه عکسشو بذارین .
ممنون.
خب مهدی 3 تا نره غول که یکیش همین موبید بود اون موقع ریختن سرم یادت نیست مگه ! یه جوجه اردکم نیومد بگه مهتابی خوبه چه توقع داشتی جا نزنم ؟
ولی خدائیش تو فکر میکنی اگه من به مهتابی شک داشتم یا فکر میکردم متال برام خیلی بهتره اینطوری با مهتابی ریفام شافتک میزنن یه لحظه وامیستادم یا اینکه میرفتم سریع مهتابی میخریدم ؟ به خدا پولش اصلاً مهم نیست در مقابل سلامت ریفام، الان قاب متال برام حداکثر 250 تموم میشه ولی نور الانم همین مهتابیا 200 آب خورد یعنی فرقی برام نمیکنه ، الانم میگم سفارش متال هم دادم 2 ماه دیگه میرسه ولی فقط جو گرفتتم سفارش دادم وگرنه من که از مهتابی راضیم و هیچ جا نگفتم بده اَخِه ! آخرشم به موبید گفتم داداش من سفارش متال رو دادم پیاز داغشو که زیاد نکردی آقا برگشت گفت با مهتابی جواب میده بعنی زیاد کرده بود !! حالا دارم براش اون به کنار ، ببین هی میخوام بگم آقا بیا مهتابی با قاب خوب بگیر میگم بیخیال الان مهدی کلید کرده رو متال ، ببین سایز تانک من و تو دقیقاً یکیه فقط تو طول بیشتر داری ، من 100 در 40 در 55 ارتفاع مفید شما 140 در 40 در 55 ارتفاع مفید !! حالا هر چی ممل بگه ولی قبلش حتماً حتماً ازش بپرس پیاز داغشو زیاد نکرده باشه

قدیمی 28-11-2009
آواتار mo_bid
mo_bid mo_bid آفلاین است

مدیر نمونه ماه 

نقل قول:
با عرض سلام.
ممنون.
آخه پسره خوب مگه ارتفاع چنده که 20000 مگه میخوای پدره ریفها رو در بیاری .برای عمق تانکت 10000 زیادم هست اگه 20000 بزنی که باید خیلی ببریش بالا به درده شما نمیخوره داداش .قابی هم که میگم رو تانکیش 160 یا 170 باید باشه مستطیله .آویزی هم متالش 16000 که به نظره من باز هم زیاده .نازکیش 6سانته 100سانت هم هست جمع و جوره .250تومان باید باشه.عکس ازش ندارم .متال و میگن چون بیشتر به عمق نفوذ میکنه بهتره وگرنه برای ارتفاع شما 50 .50 باید بذاری نه 100درصد. شما که نصمیم داری 1دونش و بذار ضررنداره .
4 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mo_bid سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 28-11-2009
آواتار mahdibagheri
تازه وارد

با سلام.
مخلص همه دوستان هم هستیم.
متخصص شدن دوستان رو هم تبریک میگم .(محمد _نریمان).حالا باید بیشتر راهنمایی کنیدا.مثل همیشه.
محمد خان شما که دست ما رو گذاشتی تو پوست گردو .لا اقل 60_40 می کردی تا ما تکلیفمون رو بدونیم.
پس نریمان خان شما یه کار کن .تو این مدت که قراره سفارشت بیاد ببین وضعیت چطوره به ما هم خبر بده.
اگه خوب بود که .. اگر هم نه همون متال رو ترتیبشو بدیم.
ممنون

آخرین ویرایش 28-11-2009 توسط : mahdibagheri در ساعت 16:32
4 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mahdibagheri سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 28-11-2009
آواتار mo_bid
mo_bid mo_bid آفلاین است

مدیر نمونه ماه 

نقل قول:
با سلام.
مخلص همه دوستان هم هستیم.
متخصص شدن دوستان رو هم تبریک میگم .(محمد _نریمان).حالا باید بیشتر راهنمایی کنیدا.مثل همیشه.
محمد خان شما که دست ما رو گذاشتی تو پوست گردو .لا اقل 60_40 می کردی تا ما تکلیفمون رو بدونیم.
پس نریمان خان شما یه کار کن .تو این مدت که قراره سفارشت بیاد ببین وضعیت چطوره به ما هم خبر بده.
اگه خوب بود که .. اگر هم نه همون متال رو ترتیبشو بدیم.
ممنون
مهدی جان ممنونم از لطفه همه دوستان
شما اون 10 سانت میگه باید 1 متال و بزاری اگه همر و بابل هم که میخوای بذاری البته میتونی با مهتابی هم بذاری باید بیاری بالاتر بذاری ولی اگه میخوای هزینه کنی 4تا مهتابی و 1متال و بذار .صرر نداره
3 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mo_bid سپاسگزاری کرده اند :

قدیمی 04-12-2009
آواتار mo_bid
mo_bid mo_bid آفلاین است

مدیر نمونه ماه 

آقا اینم 1قابه 120 سانتی -که 2ماهه برای یکی از دوستام گرفتم واقعا فکر نمیکردم به این خوبی در بیاد کارکردش خیلی روی ریف ها خوب بوده 1متاله 20000کلوین 250 وات-2تا اکتنیک
2تا نمای بقل وروی قاب

آخرین ویرایش 04-12-2009 توسط : mo_bid در ساعت 14:46
6 کاربر زیر بخاطر پست مفید از mo_bid سپاسگزاری کرده اند :
گفتگو قفل شد

برچسب ها
آب, در, شور, نور

کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک
جستجوی این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شمانمی توانید تاپیک جدید ارسال نمایید
شمانمی توانید پاسخی ارسال نمایید
شمانمی توانید پیوست ارسال نمایید
شمانمی توانید پست های خود را ویرایش نمایید

کد بی بیفعال است
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +4.5 هم اکنون 22:00 میباشد.