![]() |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
نقل قول:
این دفعه رو ندید می گیرم اما دفعه بعد اینگونه پست ها رو یا انتقال و یا حذف میکنم. ![]() ![]() با تشکر مدیر بخش آبزیان
|
||||
|
||||
|
سلام دوستان.اینم عکس اسکارام
![]() ![]()
|
| 4 کاربر زیر بخاطر پست مفید از محمد4475 سپاسگزاری کرده اند : | ||
|
|
||||
|
||||
|
این چند تا عکس از بچه فلاورباکس های من
![]()
|
| 3 کاربر زیر بخاطر پست مفید از محمد4475 سپاسگزاری کرده اند : | ||
|
|
||||
|
||||
|
اینم فلاور 10 سانتی من.البته هنوز از هیچ غذای خاصی براش استفاده نکردم
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
یه عکس جدید از فلاورم
|
|
|
||||
|
||||
|
این نمای کلی از یکی ا تانکامه.دو تا فلاور توشه.
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام دوستان این یکی عکس خیلی وقت پیش فلاور[IMG]http://forum.*********.com/attachment.php?attachmentid=8481&d=1246997298[/IMG]پست19است
طوطی ها دوست داشتنی ترین پرنده های دنیا (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) مسابقه بهترین و زیباترین آکواریوم اعضا آخرین ویرایش 26/10/2009 توسط : محمد4475 در ساعت 12:55 |
|
|
||||
|
||||
|
سلام آقا محمد گل
اول از عکسهای قشنگی که گذاشتی تشکر میکنم هم ماهیات زیبا و با ارزش هستن و هم خوش سلیقه هستی، بهت تبریک میگم در مورد عکسهای نمایشگاه تهران هم، چون قبلا تاپیکی به این عنوان تشکیل شده بود من انتقالش دادم به اونجا اینم لینکش : (فقط كاربران عضو مجاز به دیدن لینک ها هستند) محمد عزیز در این تاپیک فقط عکسهای آکواریومهای خودت رو بزار ممنون
|
|
||||
|
||||
|
یکی از فلاورام.
این فلاور تقریبا 15 سانته.از بچگی(4 سانت) دست خودم بوده. غذا در روز 3 وعده. 1_غذای دست ساز (مخلوط میگو) 2_تترا لوهان 3-غذای رنگ و هد ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
اینم عکس بچه کوچولو شیطونم.
این یکی از بچه های یک جفت فلاور باکس خودمه.البته پدر و مادر فروخته شدن. الان تقریبا 4 سانته .غذا بیومار , تترا سیچیلاید وتترا لوهان.هفته ای هم سه بار کرم منجمد. الان سه عدد دیگه هم دارم که عکس انها رو هم قرار میدم تا چند روز دیگه. ![]()
|
![]() |
| سایت های اجتماعی |
| کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(نمایش-همه)
کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 88
|
|
| 0379, 560617, abi11, agha rouzbeh, ahmad2124, Akhavani, Alireza.s, alirezag, amirflower63, amirtehrani, amscada, asadi402, behzadzx150, behzad_dangoras, behzad_zn, boozzai, dove, edrisbr, emperor-fish, essi_baba, exgalibor, f-a, fisher.1370, gholicd, h.azimi, hadikhaghani, haghverdi, hamed1234567, hamedfx, hamed_shamsnia, hamid61, hossein_piano, Hottarubi, iman1497, IRAN PARAST, jafari2245, joker_n86, kamrancat, khanoomnaze, lord_devil, m.jan, m.t, m:ch, mahdi162, mahyarkanal, mammuts, mehdimm, mersad222, miralami, MJBS, mohamadjalili, moradiyan71, mortezanam, mosomoso, mostafa sh, msh, MTN.YAZD, nanaz67, nihoon, paradise, Parsa_diver, parsmajid, pejman-p, reza2146, S@MIR, saeed92129212, salman48, samae, shahryaralizade, soheil_software, soroush.fisher, susu, tala.sh, ugiiiii, لکلک آبی, محمود86, محمدترک, مرتضی خان, کورش10, کاک شاهو, پانیذ01, امین بوالحسنی, امیراکرم, اهورایی, اکوا, جوانی, دامپسل, شاهين 22 |
| ابزارهای تاپیک | جستجوی این تاپیک |
|
|