تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی

آپلود سنتر طراحی آواتار بازيهای آنلاين گزارش به ناظران
بازگشت   تالار های جامع و تخصصی پادشاه ایرانی > هنر > موسيقی > اخبار موسيقی > اخبار موسیقی ایرانی

آگهی ها

اخبار موسیقی ایرانی تمامی اخبار مربوط به خوانندگان و موسیقی ایران در اینجا

تبلیغات

پاسخ

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک نحوه نمایش

به‌رغم تمرين‌های بی‌وقفه‌ی گروه سيروان و هم‌کاری‌های دوستانه وزارت ارشاد؛ کنسرت سيروان لغو شد!
قدیمی 16-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

مدال افتخار پادشاه ایرانی مدیر ارشد ماه 

نام: sanaz
جنسيت: زن
مدرک تحصيلی: دانشجو
سپاس: 1,842
از این کاربر 2,847 بار در 1,387 پست سپاسگزاری شده
اعتراض ها: 2
به این کاربر 2 بار در 2 پست اعتراض شده
چوب: 162,755
Smile به‌رغم تمرين‌های بی‌وقفه‌ی گروه سيروان و هم‌کاری‌های دوستانه وزارت ارشاد؛ کنسرت سيروان لغو شد!

سيروان خسروی: با عرض پوزش از تمامی طرفداران و حامیان همیشگی موسیقی پاپ، درپی کنسل شدن کنسرت اینجانب در تاریخ 28 و 29 آبان لازم می‌دانم توضیحاتی را جهت اطلاع هواداران موسیقی پاپ عرض نمایم.
این کنسرت علی‌رغم 4 ماه تمرین بی‌وقفه گروه سیروان و با وجود هم‌کاری‌های دوستانه و فوق‌العاده موثر وزارت محترم ارشاد که در چند ماه اخیر بستر مناسبی را برای موسیقی پاپ مهیا کرده‌اند، متاسفانه به‌دلیل کارشکنی‌های کاملا عمدی از جانب مدیریت شرکت ایران‌گام، صدرالدین حسین‌خانی لغو شد.
نکته جالب و تاسف‌بار ماجرا اینجاست که حسین‌خانی علی‌رغم تاکید به برگزاری عالی این کنسرت و اعلام آن در خبرگزاری‌ها حتی پرونده درخواست مجوز برای تاریخ مذکور را به وزارت ارشاد ارائه نداده بود که این قضیه نیز با پی‌گیری شخصی اینجانب و مراجعه به وزارت ارشاد روشن گردید.
البته این‌گونه رفتارها و اهانت‌ها به هواداران بار اولی نیست که از سوی این شرکت سرمی‌زند و کارشکنی در مورد کنسرت اینجانب و فرزاد فرزین، بدقولی در مورد آلبوم‌های محمد علیزاده و «هشت» و... گواهی بر این مدعاست.
امیدوارم صدرالدین حسین‌خانی بتواند جواب‌گوی این رفتار اهانت‌آمیز خود نسبت به هنرمندان و مخاطبان موسیقی باشد.

من دل به زیبایی به‌خوبی می‌سپارم، دینم این است
من مهربانی را ستایش می‌کنم، آیینم این است
انسان و باران و چمن را می‌ستایم
انسان و باران و چمن را می‌سرایم
تبلیغات

بعد از راوی شانکار، ناظری‌ها دومين هنرمندان شرق‌تباری‌اند که در «کارنگی هال» اجرا می‌کنند
قدیمی 16-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile بعد از راوی شانکار، ناظری‌ها دومين هنرمندان شرق‌تباری‌اند که در «کارنگی هال» اجرا می‌کنند

اجرای ناظری‌ها در «کارنگی هال» نيويورک انجام شد کنسرت «صلح» حافظ و شهرام ناظری دیشب در سالن «کارنگی هال» شهر نیویورک در میان استقبال مخاطبان غیر ایرانی برگزار شد.

در این برنامه که بخش نخست آن در ادامه طرح سمفونی رومی بود چند نوازنده از کشورهای مختلف به هم‌را حافظ ناظری قطعه‌هایی از ساخته‌های حافظ و شهرام ناظری را با آواز ناظری اجرا کردند و در بخش دوم برنامه که دومین اجرای کنسرت در قالب پروژه شاه‌نامه محسوب می‌شد، قطعاتی با استفاده از اشعار فردوسی به اجرا درآمد که با استقبال گرم حاضران مواجه شد.

در این اجرا حافظ با سه‌تار ابداعی خود به همراه دیگر نوازندگان سازهایی چون ویولا، چلو ، دف و دمام هندی قطعات دو بخش برنامه را اجرا کردند.

شهرام ناظری با ابراز رضایت از برنامه اجرا شده در این سالن که به عنوان دومین بار در اختیار هنرمندی از شرق و اولین‌بار برای هنرمندی از ایران قرار گرفته است، گفت: «تاکنون تنها راوی شانکار از هند درسالن بزرگ «کارنگی هال» به اجرای برنامه پرداخته است واین کنسرت برای ما فرصت مغتنمی بود تا موسیقی و ادبیات کهن ایران را در این برنامه و برای عده زیادی از مخاطبان غیر ایرانی ارائه کنیم و من از این بابت بسیار خرسندم.»

ناظری درپایان گفت تا پایان امسال دیگر برنامه‌ای در کشور آمریکا ندارد و هفته آینده عازم ایران می‌شود تا برنامه‌های کنسرت‌اش را در برخی شهرهای ایران پی‌گیری کند.

خبرگزاری آسوشيتدپرس به کنسرت حافظ و شهرام ناظری در آمريکا پرداخت
قدیمی 16-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile خبرگزاری آسوشيتدپرس به کنسرت حافظ و شهرام ناظری در آمريکا پرداخت

حافظ: «آمده‌ايم تا عشق بی‌آفرينيم»
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به برگزاری كنسرت ازسوی حافظ و شهرام ناظری در آمریكا پرداخت.

بنابراين گزارش، شهرام ناظری كه در غرب به او لقب «پاواروتی ایران» را داده‌اند به هم‌راه پسر آهنگ‌ساز و خواننده‌اش، حافظ هم‌اكنون برای اجرای چند كنسرت در آمریكا به‌سر می‌برند.

حافظ ناظری درباره اهداف برگزاری چنین كنسرت‌هایی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «با درآمیختن سازهای ظریف شرقی با ویولاهای پرسروصدای غربی قصد دارم یك سازگاری میان ایران و آمریكا برقرار كنیم.»

گروه كنسرت «ناظری» كه متشكل از نوازندگان شرقی و غربی است، ماه گذشته در لس‌آنجلس پروژه سمفونی رومی را اجرا كردند و روز شنبه در سالن «كارنگی» نیویورك این برنامه را اجرا خواهند كرد.

حافظ ناظری در گفت‌وگویی با اشاره به برخی مسایل روز خطاب به مخاطبان‌اش بیان كرد:«به ما نگاه كنید، آدم‌هایی كه از فرهنگ‌های مختلف و پیشینه‌های موسیقی متفاوت گردهم آمده‌ایم تا برای شما و جهانیان عشق بی‌آفرینیم.»

شهرام ناظری قرار است «چرخه اول؛ صداهای صلح ایران» را به هم‌راه پسرش و موسیقی‌دانان كلاسیك از اتاق موسیقی انجمن لینكولن به‌اجرا درآورند.

محسن یگانه تور کنسرت پاییزی خود را آغاز کرد؛
قدیمی 16-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile محسن یگانه تور کنسرت پاییزی خود را آغاز کرد؛

«تابوت» محسن يگانه به زمستان افتاد! محسن یگانه، خواننده‌ی خوش‌صدای پاپ که آلبوم «نفس‌های بی‌هدف» را در کارنامه‌اش دارد، مدتی است تور کنسرت‌های پاییزی خود را آغاز کرده است و اولین اجرايش را در جزیره کیش داشت.
بنابر گزارش خبرنگار «موسيقی ما»، برای هوادارن محسن یگانه فصل پاییز بسیار دل‌چسب خواهد بود چون خواننده‌ی آلبوم «نفس‌های بی‌هدف» به همراهی دوست و مدیر برنامه‌ی کاردان‌اش علی چراغعلی از اوایل پاییز تور کنسرت پاییزی خود را آغاز کرده‌اند. او فعلا کارهای مربوط به تکميل آلبوم تازه‌اش با عنوان «تابوت» را که بيش‌تر تهيه و تنظيم قطعه‌های این آلبوم بر‌عهده خود محسن و البته دوست و هم‌کار او یعنی شهاب رمضان است، موقتا متوقف ساخته و ضبط این آلبوم که در کشور ترکیه انجام می‌گرفت را فعلا رها کرده و قصد اجرای کنسرت‌های مختلف، در شهرهای مختلف کشورمان را دارد. لازم به ذکر است که رهبر ارکستر موسيقی محسن در طی اين تور پاييزی علی ثابت است و محسن يگانه به اجرای قطعات آلبوم «نفس‌های بی‌هدف» می‌پردازد.
گفتنی است آلبوم جديد محسن يگانه، با توجه به اخباری که از سوی نزديکان او می‌رسد، در زمستان سال جاری آماده‌ی ارائه شدن است.
محسن يگانه نقطه‌ی شروع تور پاييزی‌اش را جزيره‌ی کيش قرارداده و توی این روزها به هم‌راه مدیر برنامه‌ی خود علی چراغعلی مهمان مردم شهر کرمان است. هم‌چنین او قصد دارد تا بلافاصله بعد از کرمان برای اجرای کنسرت به کرج بيايد.

رضا صادقی خواننده‌ی مهمان کنسرت ابطحی‌ست
قدیمی 18-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile رضا صادقی خواننده‌ی مهمان کنسرت ابطحی‌ست

بهنام ابطحی، موزيسين پاپ کهنه‌کار، قرار است درتاریخ‌های 28 و 29 آبان‌ماه سال جاری کنسرت با‌شکوهی را به‌همراه رضا صادقی در سالن همایش‌های برج میلاد، هر شب دو سئانس، اجرا نماید.
بنابرگزارش موسيقی ما، هم‌چنین در این کنسرت از قطعه‌های موسیقی جز کلاسیک و موسیقی شرقی هم بهره‌ برده خواهد شد.
بهنام ابطحی در این رابطه به خبرنگار موسیقی ما گفت‌: «در این کنسرت که از گروه ارکستری 50 نفره تشکیل شده و ازنوازندگان طراز اول در عرصه موسیقی هم‌چون؛ میثم مروستی، فیروز ویسانلو و... مرا هم‌راهی خواهند کرد و هم‌چنین این ارکستر متشکل شده از ساز‌های بادی، بیس و پاپ به انضمام ساز‌های کلاسیک انجام خواهد شد».
بهنام در ادامه گفت‌: همزمان با این کنسرت هم آلبوم من به نام «سال» که شامل قطعه‌های همین اجراست و 12 قطعه دارد و هر‌یک از قطعه‌های این آلبوم مربوط به یکی از ماه‌های سال می‌شود و تمامی کار تنظیم و آهنگ‌سازی این آلبوم بر‌عهده‌ی اينجانب است.

حافظ ناظری پس از اجرای كنسرت نیویورك
قدیمی 19-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile حافظ ناظری پس از اجرای كنسرت نیویورك

اجرای كنسرت «شهرام» و «حافظ ناظری» در نیویورك با استقبال شهروندان آمریكایی و ایرانیان مقیم این كشور همراه شد...
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «شهرام ناظری» معروف به «پاواروتی ایران» به‌همراه پسرش «حافظ» شنبه‌شب در سالن معروف «كارنگی» نیویورك به اجرای كنسرت مشتركی از سبك كلاسیك غربی و سنتی ایران پرداختند.
«حافظ ناظری» در رابطه با برگزاری این كنسرت به CNN گفت: «بسیار خوشحالم كه فرهنگ ایران و جنبه‌ دیگری از كشورم را به جهان غرب نشان می‌دهم. ما اكثرا درباره‌ ناآرامی‌ها می‌شنویم، اما من می‌خواستم واقعیت فرهنگ ایران كه صلح، عشق و اتحاد است را به نمایش بگذاریم.»
«ناظری» با اظهار این‌كه بسیار مفتخر است دراین سالن موسیقی تاریخی برنامه اجرا می‌كند گفت: «شاید موسیقی من بتواند پل‌های فرهنگی میان ایران و آمریكا برقرار كند.»
وی افزود: «هدف و ایده‌ی این موسیقی، ایجاد وحدت و اتحاد است و این‌كه موسیقی بی‌آفرینیم كه فقط برای ایرانیان نباشد بلكه متعلق به همه‌ی مردم در سراسر جهان است.»
در مراسم شنبه‌شب حدود سه‌هزار نفر برای تماشای این كنسرت به سالن آمده بودند كه اكثر آنها ایرانی بودند.

علیرضا عصار، رضا یزدانی، مانی رهنما و مهران مدیری در کنسرتی مشترک
قدیمی 21-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile علیرضا عصار، رضا یزدانی، مانی رهنما و مهران مدیری در کنسرتی مشترک

علیرضا عصار، رضا یزدانی، مانی رهنما و مهران مدیری در کنسرتی مشترک روز 17 آبان ماه جاری در تالار بزرگ وزارت کشور روی صحنه می‌روند. مجوز این کنسرت در روزهای گذشته صادر شده و قرار است...
علیرضا عصار، رضا یزدانی، مانی رهنما و مهران مدیری در کنسرتی مشترک روز 17 آبان ماه جاری در تالار بزرگ وزارت کشور روی صحنه می‌روند.
مجوز این کنسرت در روزهای گذشته صادر شده و قرار است بلیط فروشی از روز دوشنبه آغاز شود.
نکته جالب توجه درباره این کنسرت حضور نیکی کریمی ‌و محمدرضا فروتن از بازیگران خوب سینمای ایران به عنوان مجری مراسم است. درجمع خوانندگان این برنامه تنها رضا یزدانی که تاکنون دو آلبوم «پرنده بی پرنده» و «هیس» را منتشر کرده است سابقه برگزاری کنسرت به تنهایی را ندارد.

گزارشی فشرده و ام‌پی‌تری از کنسرت‌های شب‌های پاپِ کیش!!
قدیمی 21-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile گزارشی فشرده و ام‌پی‌تری از کنسرت‌های شب‌های پاپِ کیش!!

قطعه «وایسا دنیا» ولوله‌ی عجیبی بین مردم به‌راه انداخت، جوری‌که تشویق‌ها باعث شد که رضا چند ثانیه منتظر بماند و بعد به اجرای آهنگ بعدی پرداخت...

شب‌های جزیره
امسال برای اولین‌بار برگزاری کنسرت‌های رسمی جشنواره کیش در 2 روز پایانی هر‌هفته و با کلکسیونی از بهترین‌های پاپ به نحو احسن برگزار شد. این جشنواره که از 24 تیر شروع شد و در 30 مرداد به‌پایان رسید میزبان چهره‌هایی مثل رضا صادقی، حمید عسگری، فرزاد فرزین و محسن یگانه بود که به‌ترتیب مروری بر حواشی کوتاه این کنسرت‌ها پرداخته‌ایم.

خواننده مشکی‌پوش ایران برنامه را شروع کرد
برنامه با تاخیر 1 ساعته و در ساعت 2 بامداد با تشویق‌های پی‌درپیِ هواداران انجام گرفت و رضا صادقی طی این 2 شب به اجرای تمامی ترک‌های 2 آلبوم خود پرداخت که در این میان قطعه «وایسا دنیا» ولوله‌ی عجیبی بین مردم به‌راه انداخت، جوری‌که تشویق‌ها باعث شد که رضا چند ثانیه منتظر بماند و بعد به اجرای آهنگ بعدی پرداخت، لازم به ذکر است مهمانان آن شب فرزاد حسنی، پوریا پورسرخ و امیرعبدلله بودند و برنامه در ساعت 3:30 بامداد پایان یافت البته ناگفته نماند که لطف بیش از حد هواداران صادقی باعث شد تا به اجبار او 2 شب دیگر را در کیش بماند و به اجرای برنامه بپردازد.

شب‌های «کُما»
31 تیر و 1 مرداد، شب‌های مخصوص حمید عسگری، خواننده خوش‌صدای پاپ بود. شروع برنامه ساعت 1:45 بامداد انجام شد و حمید عسگری توی این 2 شب به معنای واقعی سنگ تمام گذاشت، در این شب‌ها شلوغی و جمعیت حمید را تا نزدیکی‌های صبح توی اتاقک شیشه‌ای سرپا نگه داشت چون آن‌ها از او مرتب امضا یا عکس یادگاری می‌گرفتند. این کنسرت در ساعت 3:30 بامداد به پایان رسید. مهمانان این برنامه حمید؛ میلاد ترابی، محمد علیزاده و پوریا پورسرخ بودند جالب اینجا است در شب آخر مردم سرپا اسیتاده و همراه حمید آهنگ «هیشکی مثه من تورو دوست نداره» را تا آخر ماجرا همراهی کردند.

باروبندیل‌های آقای یگانه!
هفت و هشت و همچنین 14 و 15 مرداد نوبت به محسن یگانه رسید. مطابق معمول، برنامه با تاخیر ساعت 2 بامداد شروع شد و محسن یگانه با انرژی تمام به‌روی استیج رفت و همه‌ی آهنگ‌های آلبوم «نفس‌های بی‌هدف» را یک‌نفس و با تسلط کامل اجرا کرد و در این میان آهنگ «بارو بندیل» محسن با استقبال دوچندان جماعت روبه‌رو شد و البته این پایان ماجرا نبود چون محسن مثل رضا صادقی دچار لطف بیش از حد هواداران شد و برنامه‌اش تا 2 شب دیگر تمدید شد و اما مهمانان محسن، حمید حامی و نیما مسیحا بودند.

قصه‌های من و بابام...
این برنامه در شب‌های 21، 22 و 23 مرداد انجام شد و با تشویق‌های مکرر جماعت، احسان به‌روی سن آمد و باز‌هم در ادامه این تشویق‌ها او شروع به خواندن اولین آهنگ خود کرد و تمامی ترک‌های آلبوم‌های «فصل تاره»، «من و بابام» و «برای آخرین‌بار» را با مهارت تمام اجرا کرد و در مدت این 3 شب اجرای یکی از آهنگ‌های ایرج (پدر احسان) توسط خود احسان شور و شعف بی‌نظیری را در میان جمع ایجاد کرد و احسان در مدت این 2 شب میزبان مازیار عصری، میلاد ترابی و محمد علیزاده بود.

فرزین و یگانه، برای اولین‌بار در ایران
برای اولین‌بار در ایران و صد‌البته به همت و پشت‌کار هادی قندی - کنسرت گزار جوان اما باتجربه- محسن یگانه به‌همراه فرزاد فرزین با اجرای 2 نفره در شب‌های 25 و 26 مرداد به‌روی سن رفتند که این مورد در نوع خود کم‌نظیر به حساب می‌آید، آن‌ها به‌مدت 2 شب به اجرای کنسرت پرداختند که در این میان فرزاد به اجرای 3 قطعه به تنهایی و سپس هر دو با هم 3 ترک از آهنگ‌های یکدیگر را اجرا کردند و با استقبال فوق‌العاده‌ای نیز روبه‌رو شدند. مهمان‌های آن شب عاطفه نوری، میلاد ترابی و مازیار عصری و...بودند.

اختتامیه‌ی شب‌های داغ کیش هم با اجرای صادقی بود
محبوبیت زیاد رضا صادقی، خواننده پاپ باعث شد تا اختتامیه‌ی این شب‌های گرم و پرشورِ جزیره هم با اجرای او انجام شود و طی‍ این 2 شب اختتامیه‌ی کیش میزبان جمعیت غیر‌قابل‌وصفی باشد که مشتاقانه به تماشا آمده بودند و بدون اغراق می‌توان گفت اختتامیه‌ی جشنواره امسال جزو شلوغ‌ترین و کم‌نظیرترین در نوع خود به حساب آمد. اجراهای این 2 شب تا دمدمای صبح ادامه داشت و اجرای آهنگ «ممنونم» توسط خواننده پاپ مشکی‌پوش ایران جمعیت حاضر را به‌وجد آورد و صادقی توی شب آخر اجراها با تشویق‌های بی‌امان طرفدارانش در ساعت 3:30 بامداد، سالن را ترک کرد

کنسرت بهنام ابطحی و ارکستر بزرگ‌اش برگزار شد شب به‌یادماندنی «سال»
قدیمی 22-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile کنسرت بهنام ابطحی و ارکستر بزرگ‌اش برگزار شد شب به‌یادماندنی «سال»

پنج‌شنبه شب سالن همایش‌های برج میلاد با وجود سردی هوای محوطه برج، شب گرمی را

پشت سر گذاشت. بهنام ابطحی به همراه ارکستر 50 نفره‌ی خود که از نوازندگان خوش‌نام ایرانی نظیر میثم مروستی، فیروز ویسانلو، همایون نصیری، دارا دارایی، پدرام مرندی، مسعود همایونی، میلاد نیك زاد، امید حاجیلی، ارسطو ميرزایی و ... بهره می‌برد، قطعات آلبوم جدید خود با نام «سال» را اجرا کرد. همچنین پاشا یثربی مسئولیت رهبری این ارکستر را برعهده داشت.

بهنام ابطحی قرار بود این برنامه را تیرماه امسال اجرا کند، که بنا به دلایلی این اتفاق رخ نداد، تا پنجشنبه 29 آبان 1388 اولین اجرای گروه برگزار شود.

کنسرت با تاخیر اندک و با قطعه کوتاه تکنوازی درامزِ بهنام ابطحی آغاز و سپس قطعات «فروردین»، «اردیبهشت»، «خرداد»، «تیر» و «مرداد» اجرا شد، که قطعه «مرداد» با استقبال بیشتر حاضران در سالن روبه‌رو شد. اجرای کم‌نقص و زیبای نوازندگان در کنار حال‌و‌هوای مرتبطِ قطعات با ماه‌های نامگذاری شده و همچنین فضای تلفیقی پاپ-کلاسیک قطعات که البته برخی از آن‌ها در گونه جز-کلاسیک، سافت راک و حتی موسیقی شرقی دسته‌بندی می‌شدند، این کنسرت را نسبت به موراد مشابه متمایز کرده بود.

اجرای‌های سولوی درامزِ بهنام ابطحی، گیتار الکتریکِ مسعود همایونی و پرکاشنِ همایون نصیری در بخش‌های مختلف با تشویق‌های مکرر حاضران روبه‌رو شد.

بعد از اجرای قطعه «آبان» که با استقبال خوب حاضران روبه‌رو شد نوبت به سورپرایز برنامه بود. رضا صادقی در میان تشویق‌های مکرر علاقه‌مندان و دوست‌دارانش روی سن آمد.

صادقی بعد از تعریف و تمجیدِ از بهنام ابطحی با همراهی ارکستر قطعه «به همین سادگی» را اجرا کرد. حضور رضا صادقی به عنوان مهمان ویژه و اجرای یک قطعه، از آن دست اتفاق‌هایی بود که خارج از وجهه تبلیغاتی‌اش به جذاب‌تر شدن برنامه کمک می‌کرد.البته این حضور تک‌آهنگی به‌هیچ‌وجه کلیت برنامه را تحت تاثیر قرار نداد و قطعا بیشتر از تک‌آهنگ صادقی، قطعات زیبای بهنام ابطحی در ذهن‌ها خواهد ماند.

سئوال جواب‌های گیتار الکتریکِ مسعود همایونی و ترومپتِ امید حاجیلی در یکی از قطعاتی که در فضای جز- کلاسیک اجرا می‌شد، لحظات نابی را برای حاضران در سالن به وجود آورده بود. از آنجایی که قطعات معرفی نمی‌شدند، مشخص نبود که این قطعه مربوط به کدام ماه است.

و اما اجرای زیبای «اسفند» که در بخش‌هایی با دوئت فوق‌العاده درامز (بهنام ابطحی) و پرکاشن (همایون نصیری) همراه بود، حسن ختام خوبی برای یکی از بهترین کنسرت‌های چند سال اخیر بود.
گزارش تصویری این کنسرت به یادماندنی را به زودی در «موسیقی ما» خواهید دید.

حاشیه‌ها:
- از نکات جالب توجه لباس‌های یک‌دست مشکی گروه بود که رضا صادقی نیز به آن اشاره کرد.
- با وجود نوازنده‌های سرشناس، اجرا‌ی قطعات زیبا، حضور کم‌نظیر ارکستر 50 نفره در چنین برنامه‌هایی و حتی حضور رضا صادقی به عنوان خواننده مهمان متاسفانه تعداد صندلی‌های خالی این کنسرت، کم نبود.
- در شب اول کنسرت؛ بهنام ابطحی حتی یک کلمه هم با حاضران در سالن صحبت نکرد.
- نظم خوب سالن و همکاری خوب روابط عمومی کنسرت از نکات قابل توجه این برنامه بود.
- حضور کلیه نوازندگان گروه دارکوب از دیگر ویژگی‌های ارکستر بهنام ابطحی بود.
- شب اول کنسرت هنرمندان زیادی به عنوان مهمان حضور داشتند که از میان آنهامی‌توان به نیما وارسته، امیر طبری، سهراب پاکنژاد و ... اشاره کرد.
- بعد از اتمام کنسرت، بهنام ابطحی، تعدادی از نوازنده‌ها و حتی برخی از حضار شام را در یکی از رستوران‌های خیابان ولیعصر صرف کردند.

ثانیه شماری هواداران آریان برای حضور در کنسرت
قدیمی 23-11-2009
آواتار Sanaz
Sanaz Sanaz آفلاین است
مدیر ارشد تالار هنر

Smile ثانیه شماری هواداران آریان برای حضور در کنسرت

هواداران بیشمار گروه آریان برای حضور در کنسرت این گروه ثانیه شماری می کنند ، گروه آریان قرار است بعد از مدت ها در برج میلاد تهران به مدت 6 شب و هر شب دو سانس به اجرا بپردازد . اجراهای آریان همیشه با استقبال عجیبی از طرف هوادارانش مواجه بوده که همین استقبال زیاد این باز نیز باعث افزایش اجراهای این گروه از 6 اجرا به 12 اجرا شد .
قابل ذکر است کنسرت های آریان روزهای 5 - 6 - 7 ، 12 - 13 - 14 آذر ماه 1388 در سالن همايش های برج ميلاد برگزار می شود .
در صورتی که در این کنسرت حضور خواهید داشت ، لطفاً نقشه مسير های ورود به مرکز همايش های ميلاد را از اينجا مشاهده نماييد. و برای حضور در کنسرت، ترافيک سنگين بزرگراه های همت و حکيم را در نظر بگيريد.

پاسخ

برچسب ها
ایرانی, خواننده, رضا صادقی, سيروان, لغو, مصاحبه, کنسرت, گفتگو

کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک جستجوی این تاپیک
جستجوی این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

قوانین ارسال
شمانمی توانید تاپیک جدید ارسال نمایید
شمانمی توانید پاسخی ارسال نمایید
شمانمی توانید پیوست ارسال نمایید
شمانمی توانید پست های خود را ویرایش نمایید

کد بی بیفعال است
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +4.5 هم اکنون 07:28 میباشد.