|
|
|||||||
| ثبت نام | دعوت دوستان | راهنمای سایت | لیست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| عمران تمامی مباحث عمران در اینجا |
تبلیغات |
|
![]() |
|
|
ابزارهای تاپیک | جستجوی این تاپیک | نحوه نمایش |
هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي |
|
|
||||
|
||||
|
هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي
هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي قابل توجه کليه مهندسين ، دانشجويان و اساتيد رشته عمران امروز به حول و قوه الهي قصد دارم براي شما دوستان مطلبي رو در وب قرار بدم که شايد بتونه نقش مهمي در تسريع طراحي سازه هاي فولادي داشته باشد. اين مجموعه بعد از حدود 4-5 سال تلاش مستمر گروهي از اساتيد و دانشجويان گردآوري شده و بشکلي که امروز مي بينيد در آمده است . اين هند بوک طيف وسيعي از شما دوستان را تحت پوشش قرار مي دهد. که از آن جمله مي توان به : 1- گروه دانشجويان : اين دسته از عزيزان مي توانند با استفاده از اين هند بوک با روش هاي طراحي انواع سازه های فولادي بطور گام به گام آشنا شوند. 2- گروه اساتيد : اين مجموعه منطبق بر سر فصلهاي مصوب وزارت علوم و تحقيقات بوده و شما عزيزان خواهيد توانست در کنار کتب و جزوات درسي خود اين مجموعه را بعنوان مکمل استفاده کنيد. 3- گروه مهندسان طراح : اين عزيزان هم مي توانند براي سرعت بخشیدن به کارهاي طراحي خود در زمينه سازه هاي فولادي از مطالب اين مجموعه بهره برده و از زمان خود استفاده بهينه را ببرند. اما هدف اينجانب به اينجا ختم نمي شود. من در نظر دارم با همکاري شما دوستان در مرحله اول ايرادات و نواقص مجموعه حاضر را برطرف کنيم .سپس در مرحله دوم قصد دارم با توجه به ، به روز شدن آيين نامه هاي طراحي مواردي را که نياز به تغيير دارند اصلاح کرده و نکات مورد نياز را اضافه کنيم. در مرحله سوم هدف من اضافه کردن سرفصل هايي جديد به اين مجموعه است که در حال حاضر در اين هند بوک گنجانده نشده است. رديف عنوان فصل حجم فايل لينک دريافت 1 514 KB 2 148 KB 3 108 KB 4 517 KB 5 939 KB 6 318 KB 7 320 KB 8 346 KB 9 350 KB 10 165 KB 11 124 KB 12 341 KB 13 520 KB 14 581 KB 15 244 KB 16 453 KB 17 132 KB 18 86 KB 19 29 KB 20 2067 KB Password : www.civilwave.blogfa.com
|
![]() |
| برچسب ها |
| سازه, طراحي, عمران), فولادي(هندبوك, هاي |
| کاربران در حال دیدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپیک | جستجوی این تاپیک |
| نحوه نمایش | |
|
|